| Reinkaos a întrebat:

Nu vi se pare penibil ca la sfarsitul unui raspuns sa se afle si cuvintele " Pls FUnditsa! pup :*:*:* "? Cand va simtiti mai bine, cand stiti ca a-ti ajutat pe cineva sau cand primiti o funda?

5 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Oricui cred ca ii place sa vada ca primeste funda, dar mi se pare penal sa o cersesti sau sa o oferi de fiecare data cand postezi ceva. rolling eyes Asa ca daca mi se da, ma bucur, daca nu macar stiu ca m-am straduit sa raspund celor care aveau nevoie.

| L•o•L•L•y•P.o.o.p.s a răspuns:

Nu! E ceva normal. Si ajuti, dar in acelasi timp faci rost si de o funditalaughing. Sper ca ti-am fost de folos.

| Cineva_1522 a răspuns:

Cand stiu ca am ajutat pe cineva...

| Dorian_3315 a răspuns:

Deci asta e un apropo big grin si eu m-am simtit foarte bine ajutand azi o gramada de oameni si sper ca am fost de folos dar sunt de parere ca acesta devien un tic adica hai nu-mi spune ca nu ti-ar placea si tie o fundita?hee hee dar satisfactia de a ajuta pe cineva e mai mare atunci cand persoana respectiva iti declara raspunsul castigator, pentru ca atunci sti ca l-ai ajutat cu adevaratwinking numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt mai bine cand am ajutat pe cineva, asa este normal, fundita vine ca o completare, ca o forma de respect!'Penibil? Pare o forma de milogeala, sincer! Fundita de multe ori nu o primesti dar daca stii ca ai dat un raspuns bun, si care intr-un viitor apropiat va ajuta pe cineva stii ca ai primit milioane de fundite de la cineva de Sus!