| flower236 a întrebat:

O gluma, un banc pentru concursul de miss? [fundita pentru cel mai amuzant rasp:*

2 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

1. Un betiv iese impleticindu-se dintr-o crisma si se ciocneste de o prostituata. - Ce faci, fa? - Fac trotuarul, ce nu se vede? - Pai atunci fa-l… hic! mai lat!
2. Un suparat intra intr-un bar: - Care vrea bataie? Toata lumea terorizata. In sfarsit, se ridica un tip de 2 m pe 2 m si mai suparat decat primul si spune: - Eu! - Ei, atunci du-te dupa colt, ca de acolo am luat si eu!

| Corina a răspuns:

1. - Am venit sa cer mana fiicei dvs!
- Cea mare sau cea mica?
- Cum, nu le are la fel?
2. Un bărbat se duce la doctor:
- Doctore, nevasta mă înşeală pe rupte şi totuşi nu îmi apar nici un fel de coarne! Uitaţi-vă şi dumneavostră, neted ca-n palmă!
- Nu vă faceţi probleme, chestia cu coarnele e numai o vorbă, nu există cu adevărat…
- Uf, mi-aţi luat o piatră de pe inimă, credeam că am lipsă de calciu!
3. Gheorghe e internat in spital, la reanimare, cu mainile si picioarele rupte. Ion vine in vizita:
- Ma Gheo, ce-ai patit ma?
-Apai ma Ioane, mergand eu pe un deal am vazut o gaura si am mers sa vad ce-i acolo…
- Si …?
- Si am ajuns la ea si-am strigat: Uuuu!
- Si …?
- Si din gaura s-a auzit: Uuuu!
- Si …?
- Si am mai strigat odata: Uuuuuuu!
- Si …?
- Si din gaura s-a auzit iar: Uuuuuu!
- Si …?
- Si … m-a lovit trenul...
4. Iepurasul si ursul mergeau prin padure. Din intamplare, se intalnesc cu vulpea, care tocmai se muta in casa noua.
– Baieti, nu ma ajutati si pe mine? Platesc bine!
Se pun baietii pe treaba si vine momentul platii.
Vulpea intreaba:
- Ziceti ce vreti, o sticla de tarie sau imi dau jos chiloteii?
Dupa cateva clipe de gandire, ursul alege bautura.
Pe drum, dupa ce aburii alcoolului au inceput sa-si faca efectul iepurasul spune :
- Ce inspirat ai fost, ursule, ca ai luat bautura. Daca alegeai chiloteii, ce faceam cu ei? Mie imi erau prea mari, tie prea mici…