| Nesssyy4444 a întrebat:

O întrebare pentru băieții de 20-30 de ani, ce ați alege o fată de 20-25 de ani bună rău dar care are un copil sau o femeie de 40 de ani bună rău care nu are copil și nici căsătorită nu a fost ( deci fără obligatii), cu cine v-ati combina dintre ele 2?

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Oare cine ar fi prost sa aleaga una cu copil, indiferent cat de bine arata aia? Niciunul!
Este preferabil sa iei una de aceeasi varsta cu tine sau un pic mai mica, fara bube-n cap si fara copii altuia.

Si lasa-le pe alea de 40 de ani, ca-si gasesc singure barbati mai de varsta lor, ca doar nu au trait 40 de ani degeaba. Stiu alea ce vor si in nici un caz un "copil" de 20-30 de ani, care nu are inca minte, nici cat are ea.

| sierra1 a răspuns:

Ce ințelegi tu prin "cu cine v-ati combina dintre ele 2"?

| T0T a răspuns:

Cu nimeni.

| Nesssyy4444 explică (pentru sierra1):

Relatie gen

| FreddieM a răspuns:

Întrebare meschina si misogina. Neavând o mentalitate atât de meschina si plină de prejudecăți ar putea fi oricare dintre cele două, dar ca să dau totuși un răspuns, cu siguranță de aceea de care m-aș îndrăgosti și ar răspunde în mod egal sentimentelor mele. A alege pe criteriul ca e prea în vârstă sau ca are copiii, ar însemna sa o reduc la stadiul de marfă, de obiect, ar însemna să ignor total celelte valori pe are o ființă umana le poate avea. Sper să-ți vina mintea la cap și să nu mai pui asemenea intrebari tâmpite pe site.
Cheers

| Nesssyy4444 explică (pentru Violleta2022):

E clar ca le preferă pe cele de 20-25 fără copil dar dacă ar fi să aleagă doar din cele 2 variante mă refer. Eu zic că ar alege pe aia de 20-25 cu copil, mulți preferă să crească copilul altuia decât să își aleagă una mai învârstă, eu dacă as fi fost băiat sau și asa ca și fata de 26 de ani aș prefera unu de 40 de ani fară copil decât unul de vârstă mea cu un copil, nu sunt fraieră să cresc copilul alteia.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Daca as fi barbat, in cazul asta, as prefera sa stau singur, decat cu una cu copil mai bine lipsa si nici cu una batrana nu m-as baga, fiind o diferenta de 20 de ani este prea mare din toate punctele de vedere.

Da doar că parcă mai rău e una cu un copil decât una mai învarsta, în situația în care el nu are copil evident, dacă și băiatul respectiv de 25 de ani are un copil e perfect normal să aleagă pe una cu copil, dar în cazul în care el nu are copil trebuie să fie fraierul fraierilor să aleagă pe una cu copil el fiind fecior vorba aia. Deci situația mai bună e una mai învarsta fără copil în cazul ăsta.

Hai sa fim seriosi, care baiat de 20 de ani ar iesi cu una care seamana cu masa de 40 de ani?
Nici eu ca femeie trecuta de 40 nu m-as uita la unul de 20-25 de ani.
Dupa cum am spus, situatia preferabila este una de varsta lor, nu batrana si in nici un caz cu bube'n cap si copii altora.

Sincer vă spun că, cunosc câțiva băieți de varsta mea(26 de ani) care sunt fraieri și cresc copiii altora iar ei sunt feciori fără obligații, vreo 2-3 dintre ei chiar 2 copii ai altora cresc, deci e plină lumea de fraieri.

Categoric nu cu una mai in varsta ca el, ca se face de ras la toti prietenii lui si apoi astia tinerii nu accepta ideea sa fie cu o baba langa ei, sa o atinga, sa o sarute... dezgustator chiar.
Se vede ca nu esti mama, ca nu ai habar de cum gandesc baietii.

Da nu am zis că e ok cu una în vârstă, chiar nu e ok dar totuși e putin mai ok decât cu una cu copil, deci dacă crești copilul/copiii altuia ești mai fraier decât dacă umblii cu una mai în vârstă

Nu-i deloc ok, sau "mai putin ok" cum spui tu, dimpotriva, este degradant si injositor pentru majoritatea baietilor.

| sierra1 a răspuns (pentru Nesssyy4444):

Dacă e trecătoare: oricare, ambele sau niciuna - decizia e doar a ta!

Nu vi se pare că se exagerează cu diferenta intre femei și bărbați, să vă dau un exemplu, eu ca femeie de 26 de ani dacă aș umbla cu un tip de 18 ani toată lumea ne-ar judeca că nu e normal dar dacă eram barbat de 26 de ani și umblam cu o tipă de 18 ani tuturor li s-ar părea normal, nu vi se pare că nu e ok treaba asta având în vedere că e aceeași diferență de vârstă ce contează cine e mai mare chiar nu înțeleg prejudecățile astea?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Are copil, nu ciuma! Daca isi creste singura copilul si nu l-a abandonat, asta spune despre ea ca e mama si e OM!

Ce raspunsuri inapoiate mi-a fost dat sa citesc!