| Lacramioara7531 a întrebat:

Obisnuiesti sa vorbesti mult la telefon? Ce parere ai despre cei care isi petrec mult timp vorbind la telefon?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Deloc.Scurt si la obiect. Fara palavrageli inutile.Prefer sa vorbesc cu omul fata in fatawinkingCei care vorbesc mult la telefon n-au altceva mai bun de facut

8 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Si eu vorbesc cam multla tellaughing Nu am nimic cu cei care vorbesc mult pentru ca si eu fac la fel.

| Roxy a răspuns:

Vb ff mult la telefon big grin
dar nu pentru ca eu sun sau asa ceva.ma suna lumea tot timpu sa ma intrebe diferite chesti sau sa imi spuna tot felul sau ma cheama afara sau la petreceribig grin
Uneori mi-as inchide telefonul sa uit de toate dar ma gandesc ca daca il inchid si cineva are vreo problema si nu poate da de mine saracu/a.straight face
Si despre cei care vb doar pentru barfe sau de plictiseala mi se pare asa ca nu stiu sa iasa la un suc sa povesteasca sau sa se intalneasca in parc sa povesteasca. e mult mai misto sa stai fata in fata cu cineva sa i explici decat sa i spui prin telefon:d

| lol1232 a răspuns:

Obinsnuiesc sa vorbesc destul de mult ce parere am hmm o parere destul de asa si asa cand vorbesti la telefon ori nu poti sa vorbesti cu acea persoana din cauza ca este departe sau ai nevoie dar de obicei pentru barfe ceva...

| Aiicha a răspuns:

Nu, chiar urasc sa vorbesc la telefon.Ma dispera/ma streseaza oamenii care ma suna doar ca sa-mi zica nimicuri, de aceaa imi inchid telefonul sau imi las telefonul pe silent ca sa nu fiu deranjata.De obicei vorbesc la telefon 1-2 min, scurt si la obiect.
Cat despre persoanele care vorbesc mult la telefon...hmmm...nu prea ma intereseaza ce fac altii, e viata lor, daca le place sa vorbeasca la telefon, ce as putea face eu in privinta asta?

| anduta160 a răspuns:

Pff cam da.Stiu ca nu este foarte bine dar atunci cand ma plictisesc, sun o prietena sau cu prietenul vorbesc seara inainte de somnic. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devina un obicei vorbitul ore in sir la telefon.

| DaianaDC a răspuns:

Dap destul de multbig grin km 1-2 pe zibig grinbig grin voi:S

| Paatricia93 a răspuns:

Nu vorbesc mult. Urasc sa ies cu cineva pe afara si sa se apuce de vorbit, sa nu mai termine.

| andreeacontesa a răspuns:

Si eu vb la tel dar rare ori in exces. cei care vb mult la tel sunt deja dependenti de elwinking