Poate ca ai dreptate in parerea ta despre ele. Si eu sper, ca membru acestui site sa nu fie toate cu 2 fetze.Cred ca esti de acord cu mine, si ca nu toate sunt la fel! pup!
Eu una nu sunt asa...si nici nu vreau sa crezi ca ma complimentez.Sunt sincera si apreciez sinceritatea, oricat de dureroasa ar fi.Si am incercat de cateva ori sa fiu cu "2 fete" dar nu am reusit.Sunt unele persoane carora nu merita sa le arati adevarata identitate.
Iti dai seama ca nu toate sunt la fel pentru ca daca ar fi asa atunci de ce sa mai vb despre fete cinstite, de politete, de sinceritate. Se mai gasesc si sunt sigura ca sunt multe astfel de fete. La fel pot spune si de baieti.
De ce fac pe nevinovatele? Ma abtin sa dau un raspuns aici
. Dar asa e, in unele cazuri. Nu pot fi toate asa, bineinteles, dar din pacate sunt multe. Trebuie sa cauti bine pana gasesti pe cineva ca lumea. Asta e.
Aia care au doua fete ar trebui sa se considere norocosi.In general avem de la 3 fete in sus.Nevinovatia e un semn de falsitate.Pe la sfarsitul lui 1895 japonezii au scris o carte in care se povestea despre acest subiect cu tema erotica.Adica fetele se folosesc de nevinovatie(reala dar in 99% din cazuri mimanta
, de neajutorare pentru a atrage baietii
Ca doar stii cum sunt baietii:macho
Sa sti ca nu toate fetele sunt asa, eu sunt doar cu o singura fata si nu vreau sa ma laud dar asta este adevarul
Foarte putine dintre fete sunt sincere in ziua de azi. Chiar si eu recunosc ca mai fac pe nevinovata si scap din incurcatura. insa mai tarziu tot se afla ca de fapt eu am fost de vina. Sincera sa fiu eu m-am cam invatat minte sa nu mai fiu asa. Daca vrei ma crezi daca nu NU. decizia ta!
Nu toate. si multi fac greseala de a baga toate fetele in aceeasi oala. stati, fratilor, ca nu-i asa
da, intr-adevar, sunt multe cu nu doar 2, ci cu mai multe fete. Urasc persoanele de gen, insa n-ai ce-i face. Asa-i omul. pentru ca nu doar fetele, ci si baietii au obiceiul de a se scuza prin diferite mijloace. nu pot sa spun ca eu nu am apelat la a 2-a fata a mea, si mi-a ieist chiar foarte bine, insa in chestiuni in care chiar era nevoie. oricum. cert este ca nu sunt asa mereu
cum de altfel poate nici fata care a dat raspunsul nu e. n-ai de unde sa stii.
cele care spun asa vor sa se puna in evidenta
depinde de fata pana n-o cunosti n-ai cum sa spui ca are 2 fete
pana nu stai destul timp cu respectiva\ul nu-ti dai seama oamenii sunt f perversi
trebuie sa ai mare grija la prieteni
sunt f putini care iti vor binele
Pai ru una chiar nu sunt asa in plus nu toate fetele sunt la fel unele au fite unele figuri etc...