Hey.Îmi place să frecventez TPU, da.Deşi nu am activitate mare şi în medie am cam 5-6 răsp./zi îmi place să cred că măcar 2 dintre ele au fost folositoare celor ce le-am răspuns (mă refer la întrebările care chiar caută o rezolvare la o problemă reală).Îmi place ca, într-o anumită măsură, să acord atenție altora pentru că în felul acesta se poate spune că-mi acord şi mie atenție.Adică multe din întrebările la care am mai răsp. simt că m-au făcut să-mi pun şi mai mult mintea în mişcare.Deci tepeu rămâne un mini antrenament psihic plăcut pentru mine, şi de asemenea nu puține au fost linkurile cu diverse articole cu rol informativ pe care le-am accesat şi citit la recomandarea altor useri (cum au fost de ex. ale tale de la ultima mea întrebare - thx!).
Alte motive să mai intru nu am, nu cred.Că îmi sunt simpatici unii useri, da.Dar cu cei mai mulți nu țin legătura.Ne-am mai ciocnit pe la unele întrebări şi cam atât (tu şi Mădă fiind unii dintre ei).
Cât despre categorie, aici e dificil.Nu pot alege doar una că ar însemna să spun că doar acolo-mi place să ofer răspunsuri.
Păi aşa: Conversații (aici îmi omor eu cheful);
Sănătate (aici încerc să dau ce am mai bun);
Adoleşcenți (nu de mult am fost şi eu una aşa că nu-mi vine foarte greu să empatizez cu problemele unora dintre ei);
Artă&Cultută (îmi place);
Beauty&Fashion (mai e nevoie să spun? anyway, girlish things);
Carieră (răsp. dacă ştiu);
Educație şi Cultură Generală (acelaşi lucru ca la Carieră);
Dragoste&Sex (intru ocazional - spre rar, că-mi dă cu virgulă şi eventual şi pană de curent);
Totul despre TPU (ce mi-ar plăcea să nu se mai pună atâtea întrebări off topic aici);
Ştiință&Filosofie (e interesantă categoria);
Dar sunt şi câteva categorii pe care nu le frecventez, sau mai bine spus le evit, nu dau nume (Religie şi Trivia/Amuzante).
Tu,Endoryus,Donna Alba, Natalia2014, missfatadelatara, suntserios etc.
Adolescenti.
Cred ca peste citiva ani toti se vor folosi de el, foarte tare si il frecventez des, da desigur, am facut prieteni, e de fapt usor sa ti le faci aici, sunt buni si prietenosi oamenii de pe aici))
Voua de ce user va place de pe TPU?
de toti din lista mea, semeni pe nepotul meu mult la fizic
si tu desigur
https://www.tpu.ro/prieteni-tab
nu doar ei am mai trimis cerere de prietenie la cineva a respinso sau TPU imi datea eroare
imi place orice om rational, inteligent, sincer, serios cu simtul umorului care nu e indoctrinat, dogmatic
Mersi mult) wow pe nepotul dumneavoastra)) nu prea cred, poate nu ati vazut poza mea in intregime dar nu cu o față pe jumatate inchisa cu mina si razele solare)) mie la fel imi plac oameni intelegenti dar cu simtul umorului nu pisigăloci, de asemenea imi plac oameni creativi (ca mine) scriitori, pictori, muzicanti etc
Tu,Golden,Endoryus,Rainbow,Drimmero,WaterDrop,Holiday etc
Conversatii, Familie si relatii
Da mi-am facut cunostinte si tinem legatura.Da imi place sa frecventez
Imi pierd mult timpul pe la "Conversatii". "Cum vedeti evolutia TPU?" Cand vine vorba de TPU merge ce am la profil " Abandon all hope ye who enter here". "Va mai place sa frecventati TPU?" Si da si nu. "V-ati facut prieteni si corespondati cu ei?" Un prieten bun care stie tot despre mine si cativa amici.
Nu pot spune, va iesi ca de restul nu-mi place.
Ce fel de categorie va place de pe TPU cel mai mult?
Conversatii si Filme&Seriale. Practic 95% din intrebari le raspund si le adresez in aceste 2 categorii.
Cum vedeti evolutia TPU?
N-am fost destul pe-aici ca sa simt vreo diferenta.
Va mai place sa frecventati TPU?
E ok.
V-ati facut prieteni si corespondati cu ei?
Nu stiu, dar vorbesc cu ei.
Tuuu, |Steph|, SareInOchi, Naty, 9octombrie, SisterEunice, NOName, Speed99 și alții care nu îmi vin in minte acum.
Conversații.
Nu prea mă mai incanta așa tare. Câțiva.
Ray, Bacemi, Bula - cei mai tari
Ce fel de categorie va place de pe TPU cel mai mult?
postez pe mai multe
Cum vedeti evolutia TPU?
As vrea mai putin spam gen: "am mancat 100 de tic-tac-uri o sa mor?" care binenteles a ajuns populara... si mai multe intrebari gen "shower toughts" cum e pe reddit: brainstorming
Va mai place sa frecventati TPU?
la momentul de fata urasc ca stau asa de mult pe TPU
V-ati facut prieteni si corespondati cu ei?
mmm... sa zicem
Mada e o fata inteligenta, rationala, cu o minte deschisa spre stiinta si tu, mi-a placut ca mi ai spus de teoria haosului
Xerxes1, suntserios
Io mai mult raspund pe PC-Gaming, mai stau si pe Religie ca e amuzant
Acum nu mai prea frecventez TPU, mi-am facut o data un prieten de pe TPU, ne-am jucat samp sau ceva in vreo 2013, nu mai tinem contact acum.