Hey.Îmi place să frecventez TPU, da.Deşi nu am activitate mare şi în medie am cam 5-6 răsp./zi îmi place să cred că măcar 2 dintre ele au fost folositoare celor ce le-am răspuns (mă refer la întrebările care chiar caută o rezolvare la o problemă reală).Îmi place ca, într-o anumită măsură, să acord atenție altora pentru că în felul acesta se poate spune că-mi acord şi mie atenție.Adică multe din întrebările la care am mai răsp. simt că m-au făcut să-mi pun şi mai mult mintea în mişcare.Deci tepeu rămâne un mini antrenament psihic plăcut pentru mine, şi de asemenea nu puține au fost linkurile cu diverse articole cu rol informativ pe care le-am accesat şi citit la recomandarea altor useri (cum au fost de ex. ale tale de la ultima mea întrebare - thx!).
Alte motive să mai intru nu am, nu cred.Că îmi sunt simpatici unii useri, da.Dar cu cei mai mulți nu țin legătura.Ne-am mai ciocnit pe la unele întrebări şi cam atât (tu şi Mădă fiind unii dintre ei).
Cât despre categorie, aici e dificil.Nu pot alege doar una că ar însemna să spun că doar acolo-mi place să ofer răspunsuri.
Păi aşa: Conversații (aici îmi omor eu cheful);
Sănătate (aici încerc să dau ce am mai bun);
Adoleşcenți (nu de mult am fost şi eu una aşa că nu-mi vine foarte greu să empatizez cu problemele unora dintre ei);
Artă&Cultută (îmi place);
Beauty&Fashion (mai e nevoie să spun? anyway, girlish things);
Carieră (răsp. dacă ştiu);
Educație şi Cultură Generală (acelaşi lucru ca la Carieră);
Dragoste&Sex (intru ocazional - spre rar, că-mi dă cu virgulă şi eventual şi pană de curent);
Totul despre TPU (ce mi-ar plăcea să nu se mai pună atâtea întrebări off topic aici);
Ştiință&Filosofie (e interesantă categoria);
Dar sunt şi câteva categorii pe care nu le frecventez, sau mai bine spus le evit, nu dau nume (Religie şi Trivia/Amuzante).