anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Până la ce vârstă te poți numi tânăr? Întreb pentru că am auzit păreri atât de diverse... big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atata timp cat te simti tanar. E o stare de spirit. Sau pana cand nepotii iti spun: bunico.

8 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Te simti tanar pana in momentul cand urci scarile si gafai ca un cerb.

| Drimmero a răspuns:

Pana cand te tine fizicul, unii se simt tineri si la 70 de ani pentru ca au gene bune, altii imbatranesc de la 20 de ani din orice punct de vedere. Cred ca te poti numi tanar pana pe la 35 de ani, dupa incepi sa dai inapoi.

| Celcestietot a răspuns:

Pana in momentul cand folosesti prima data bastonulwinking.

| gemeni6226 a răspuns:

Pina cand omul se simte iubit se simte tinar, cum ii lipseste dragostea din viata cum simte ca anii apasa.Dar tu ai intrebat pana la ce varsta te poti numi tinar.Pai teoretic tinar esti pana la 18-29 de ani dupa care esti considerat matur.

| Apokales a răspuns:

Cred ca tine doar de o comparatie, cum unul de 80 poate sa ii spuna tanar lu' unu de 68. Consider ca la 50 de ani poti spune ca esti batran, jumatate de secol este ceva, pana la 35 de ani cred ca esti foarte tanar d-abia ai realizat cine esti si ce poti face cu adevarat.
Mi s-a spus ca la 23 de ani sunt batran, de parca imi trecuse timpul si imi vedeam moartea cu ochii.

| Bruno92 a răspuns:

Până la vârsta la care te simți tu.

| Helper07 a răspuns:

Nu mai tin minte cine a spus:
"Gandeste ca un batran, comportate ca un adult si traieste ca un copil."

Practinc, de la 18 ani esti adult, dar nu inseamna ca nu mai esti tanar. Nu-ti ucide tineretea nici la 80 de ani.

| RGeorge a răspuns:

25