Viaţa e prea scurtă să fii rasist, homofob sau altceva.
Şi crede-mă pe cuvânt.
Daca esti in stare sa discriminezi un om care nu ti-a facut nimic pentru mine esti un gunoi.
Sunt lesbiana asa ca sper ca nu te referi la mine pentru ca eu sunt contra discriminarii eram doar curioasa sa vad niste pareri.
Contra rasism, pro homofobie, contra machism. Si daca sunt homofoba nu inseamna ca nu accept prieteni gay sau lesby, doar ca nu vreau sa faca avansuri cu mine sau sa imi impartaseasca inclinatiile lor. Sunt contra deoarece nu te nasti gay sau lesby, devii in timp, e decizia ta cine vrei sa fii. Sunt contra rasismului deoarece oricine poate fi negru, alb nu tine de noi ce ne nastem si masochismul la fel, nu te nasti cu o dorinta arzatoare de a te rani, asta tine iar de tine ce alegi tu sa devii.
Nu sunt de acord cu tine la faza cu homofobia, ai venit cu un argument prost ca nu esti de acord cu ei pentru "ca nu se nasc gay sau lesby" ce importanta are daca ne nastem asa sau devenim in timp? Oricum eu de mica am simtit ca sunt asa, deci unii se nasc asa iar altii devin in timp si nu inteleg care ar fi problema cu asta?
Mi-e pur si simplu nu imi place, dar asta nu inseamna ca ii urasc sau ca nu vreau sa ii vad in preajma mea. Nu stiu sigur daca o sa fii asa pana la batranete, sigur o sa te schimbi.
Nu vreau sa iti dau detalii despre viata mea dar te asigur nu am 15 ani sa fiu confuza, asa ca imi pare rau pentru mentalitatea ta.
...şi e machism, nu masochism.
http://dexonline.ro/definitie/machism
Prea multă prostie pe centimetru pătrat...
Tu când ai ales să fii hetero?
http://youtu.be/QJtjqLUHYoY
Dar fie!
... dacă cumva alegi să te vopseşti în mov sau roz şi nu-mi convine faptul că nu e culoarea ta naturală, cu care te-ai născut, după mintea ta, doar din acest motiv ar trebui să fiu împotriva ta şi să-ţi complic viaţa?
Ce treabă am eu cu alegerile tale personale? Ce drept am să-ţi dictez ce să placi şi ce să faci?
N-ar strica să gândeşti înainte să-ţi faci părerile publice, mai ales cele care discriminează.
Eu nu vreau sa complic viata nimanui sau sa ii dictez ce ii place si ce nu. Eu mi-am spus doar parerea. Dar e normal sa imi critici parerea daca tu esti pro pentru ca nu stii sa respecti o parere.
Nici nu ti-am cerut detalii. Si mie imi pare rau pentru inclinatia ta.
Nu am de ce să respect o părere evident greşită, stupidă, care mai şi discriminează.
Respectul nu este o obligativitate. Trebuie să-l câştigi/meriţi.
În mod automat, cel mult, îţi pot respecta dreptul la o părere (oricât ar fi ea de absurdă), dar e cu totul altceva.
Sa nu iti para rau sunt mai fericita decat crezi, tu pentru mine esti doar o persoana ignoranta
Daca tie nu iti place un anumit lucru inseamna ca e discriminare?
Foarte bine ca esti si nu iti pasa de altii. Nu sunt ignoranta, doamne tu ai pus o intrebare si vrei numai raspunsuri care iti convin tie adica pozitive, atunci ce rost mai are intrebarea ta.
Din moment ce ai inceput sa spui ca "sigur o sa te schimbi" adica nu imi dau seama cum ai ajuns la concluzia asta. Cred ca esti ignoranta deoarece ti-am mai spus ca nu ai argumente intelepte contra homofbiei tale.
Dacă desconsideri/neîndreptăţeşti un grup de oameni, pe motive absurde, bazate pe prejudecăţi stupide (ceea ce ai făcut declarându-te contra LGBT, sub pretextul că "aşa au ales să fie"), da, înseamnă că discriminezi.
http://dexonline.ro/definitie/discriminare
Nu as numi-o chiar discriminare.dar daca te linisteste da sunt o homofobă, urăște-mă!
Adica cand mi-am dat seama cu adevarat? Acum vreo 6 ani dar inainte nu am stat sa analizez orientarea mea eram o copila.
Aha deci acum vreo 6 ani, nu era-i todeauna asa. Ti-au placut baietii odata, nu? Nu trebuie sa analizezi ca sa vezi ce te atrage.
Cand esti copil nu cred ca esti preocupat de orientarea sexuala Adica cel putin eu nu am fost. Tu cum ai analizat ce iti place? La mine a fost simplu eram interesata de fete nu de baieti, de ce as incerca sa fortez sa imi placa ceva daca nu sunt interesata de acel ceva?
Nu esti ocupata de orientarea ta cand esti mica, dar o simti, cand un baiat se apropie de tine iti bate inima mai repede sau te rosesti. Oricum avem ganduri diferite, poate ai tu dreptate poate eu oricum nu conteaza nu vreau sa tai capu acum la homosexuali dar nici sa imi scotii ochii ca nu imi convine homosexualitate.
Nu imi pasa daca oamenii sunt gay, lesbi pnm... dar am un singur lucru de zis...
MOEARTE TIGANILOR!
fura, injura ca la usa cortului, nu sunt buni de nimic, ne fac de ras in alte tari, cersesc in si fura ca niste jeguri prin franta si madrid.
pur si simplu sa moara
unde e hitler cand ai nevoie de el