Sunt numerosi patroni care nu le convin cerintele angajatilor, sunt multumiti cand le faci de toate si apoi iti da cu sutul in fund(scuze de expresie), asta este realitatea, in plus dupa ce ai plecat de la acel loc de munca, mai au si obiceiul de a te vorbi pe la spate.Nu trebuie decat sa mergi inainte si sa te gandesti ca in viata treci si prin bune si rele.Bafta pe viitor!
Poezia asta a aparut dupa revolutie, cand ne credeam mari si tari. Este o metoda de a "motiva" angajatul sa stea cu botul pe labe, docil si sa nu aiba pretentii suplimentare.
Asta e deviza lor acum. Nu i nimic sa ma mire. Da am auzit [ mie personal nu mi a spus dar la alte colege care. daca i au spus ca nu sunt multumite de salariu sau de program [ ore peste program] neplatite. le a spus miine vin 5 ca tine asa ca poti sa pleci?
Eu cred ca daca un patron spune asa ceva angajatorului, inseamna ca nu stie sa pretuiasca munca lui si exista o singura cale, de a se desparti.
PS. Vorbesc in numele meu. In cazul acesta, as face asa ca sa sufere, pana in momentul in care as pleca de la firma lui.
thunderstruck5 întreabă:
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: