| alinutza4a a întrebat:

Pentru cei care merg cu bicicleta.am invatat de curand sa merg pe bicicleta. faza este urmatoarea. pot sa merg mult dupa ce ma pun si imi tin echilibrul. dar pana ma asez si incep sa merg imi ia foarte mult timp.sa mai exersez si o sa incep incet incet sa merg din ce in ce mai bine? a si ma doare incheietura mainii pentru ca tineam ghidonul f strans. c sa fac?

Răspuns Câştigător
| Slow a răspuns:

La inceput e normal sa iti tii greu echilibrul, pentru ca inca nu te.ai obisnuit foarte bine cu mersul pe 2 roti tongue daca exersezi mai mult, poti fii sigura ca va fi din ce in ce mai usor. Mai roaga pe cineva sa te ajute sa te asezi pe bicicleta pana iti dai drumul.
Probabil ca din cauza fricii tii ghidonul asa de strans. Dar sa stii ca nu trebuie sa iti fie frica, adica daca zici ca reusesti sa mergi mult, nu ai ce sa patesti. Ba mai mult, mai rau e daca tii ghidonul prea strans. Nu numai ca te dor incheieturile, dar nu il mai poti controla asa usor. Daca il lasi mai molae, sa vezi ca mai usor vei lua o curba sau chiar sa il tii drept. Oricum, daca il tii strans, o mare partea din concentrarea ta se duce pe apa sambetei. In sesnul ca tu esti atenta la cat de strans tii ghidonul, si nu la drum.
Relaxeaza-te si totul va fi bine. Trebuie sa exista un inceput si pentru mersul pe bicicletawinking