Pentru că România este un fel de Absurdistan - țara în care orice este posibil prin călcarea în picioare a legii și a oricărei norme de bun simț.
Pentru mine este un pic târziu. Sunt cam bătrân și obosit pentru a o lua de la capăt.
Strămoșii noștri latini spuneau : "Ubi bene, ibi patria"! Așa au gândit câteva milioane de români și așa s-a ajuns la situația în care România este pe primul loc în Europa ca număr de cetățeni plecați la muncă în străinătate.
Pentru ca in Romania nu ai un viitor oameni sau inrait si prostia e la loc de cinste nici in 100 ani nu o sa ajungem ca cei din ue
Ma gandeam sa ma mut in SUA sau Mongolia odata ce fac 18 ani, deoarece in calitate de pasionat de masini vechi nu ma mai simt reprezentat aici. SUA are reguli minime la masini, in Mongolia aproape ca nici nu trebuie carnet (acolo orice nu e Ulaanbaatar e campie goala).
Deci gandul tau e sa te muti undeva unde sunt mai putin legi... ca legile e naspa nu?
Da de plang am vazut ca te plangi mult pe aici... dar ne mutam unde nu sunt legi de respectat ca e mai usor.
Eu m-am mutat în 2009, am revenit în țară în 2022, am stat un an în România și m-am întors în țara unde m-am stabilit și am a doua cetățenie pentru că îmi place mai mult aici.