| JackieSue a întrebat:

Pentru cele care tot se intreaba cum sa se imbrace maine pentru "marea prima zi de scoala". Pentru ca e aceeasi intrebare la rand de sute de ori. Dragele mele, prima zi de scoala de clasa a 5/6/7/8a nu e mare lucru, chiar deloc ca doar nu va duceti la parada.Nu sta nimeni sa te analizeze cum te imbraci, ca nu esti tu centrul pamantului.Imbraca-te normal, blugi, camasa si tenisi...chiar nu-i pasa nimanui ca ai stat 3 ore sa-ti alegi pantofii.Si de ce te-ai farda maine altfel decat o faci de obicei? Si de ce ti-ai prinde parul intr-un "mare stil" MAINE? Nu inteleg agitatia asta pentru nimic.Si daca tot s-a pus intrebarea asta o data, de ce o mai puneti de 15 mii de ori? Ca nu mi-e greu sa dau copy-paste. Uita-te la raspunsurile de pe intrebarea aluia care a pus-o primul.Nu va iritati, sunt sigura ca toti ati vazut ca e in coloana de cate 15 intrebarea asta.

Probabil v-am enervat pe multe dintre voi, scuzati-ma, dar sunt genul de persoana care va spune direct in fata...sunteti penibile.

3 răspunsuri:
| User a răspuns:

Si totusi... cum sa ma imbrac maine?big grin

| JackieSue explică:

Ti-am scris chiar in intrebare, dragule. happy

| Fifylici a răspuns:

Corect! Total de acord cu tine.Eu in privinta asta nu am niciun stress si vorba ta chiar nu i pasa nimanui si nici nu te intreaba cineva cat timp ai alergat tu prin magazine ca sa iti cumperi hainele alea.

Întrebări similare