| Fatamuntilor a întrebat:

Pentru mine e frustant ce vooi zice acum dar poate imi dati idei
in urma cu cateva zile am imprumutat unei vecine un scaunel tip scara, gandidu-ma ca mi-l da inapoi cel putin a doua zi.Adica se foloseste de el si da inapoi.Nici vorba,Si nici nu a zis ca ar mai avea nevoie de el
Precizez ca e doua ooara cand il cere,am sunat sa mi-l dea dupa o saptamna, ca moomentan aveam nevoie de el,
Un asfel de obiect e nevooie ooricand in casa
Dar mi se pare aiurea sa sun ..am nevoie de scaunel.
Voi ce ati face in locul meu
Multumesc.,

11 răspunsuri:
| 1onurReal1 a răspuns:

Ași face efortul! să merg către vecina, care i-am împrumutat, scaunul, și iași spune în cuvintele mele, cu frumosul să-mi, înapoieze, scaunul, altfel chem poliția! Dacă nu vrea asta e, până la urmă este doar un material, ce ori cine! Consider eu că-și poate permite să-l aibe.

| Fatamuntilor explică (pentru 1onurReal1):

Pot sa ii dau telefon sau sa ii dau mesaj...am vrut sa stiu pana unde merge.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Wow, marea dilema... iti ceri lucru inapoi si gata

| 1onurReal1 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu-ți face grijă! Tu ai o inimă Adevârat! și un suflet real ai ales să faci un bine! unui om ce l-ai considerat cu intenția ta bună, om! Nu-ți face grijă! Dumnezeul este mare! Nu te face! Nu te definește pe tine! ca om! și ce ai tu cu Adevârat în inima ta și sufletul tău! niște! Materie primă, niște scaune! lemne!

| Miruna333 a răspuns:

Nu il mai dai, si mentionezi de ce. Este nesimtita vecina, simplu

| N?s?ud a răspuns:

E a doua oară când dai scăunelul dar de acum va trebui să refuzi vecina sub diverse pretexte.
Sau mai bine-i faci cadou un scăunel, cât poate să cooste?

| Fatamuntilor explică (pentru N?s?ud):

Data trecuta am vorbit despre asta.
i-am zis ca se gaseste pe internet, eu l-am luat de pe IKEIA.Inca mai am schita, poate gasi un tamplar bun care sa ii faca scaunel
Am vazut preturile, putin o suta de lei.

| N?s?ud a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Exact o sută costă la Ikea.
Putem face o chetă aici pe platformă și toată lumea va fi mulțumită.
De exemplu eu pot dona 15 lei pentru cauza asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma duc si-l cer si ii spun la plecare sa-si cumpere si ea unul, ca eu am nevoie zilnic de el si nu i-l mai pot imprumuta.
Cu riscul sa se supere trebuie sa-i spun in fata adevarul, fiindca s-a dovedit a fii o nesimtita, care-ti foloseste lucrul de parca ar fi cumparat de ea.

| StoicAnalysis a răspuns:

De fiecare data cand il imprumuti, mentioneaza ca dupa ce termina, sa ti-l dea inapoi imediat ca ai nevoie de el.
Nu presupune ca toti oamenii au simtul raspunderii, ca nu este cazul in realitate. Daca ai pretentia sa primesti inapoi un lucru imprumutat si stii ca ai nevoie de el, mentioneaza de fiecare data ca il vrei inapoi imediat dupa ce isi termina treaba cu el.

| Frank51 a răspuns:

Îți trebuie un motiv ca să îți ceri bunul tău?