| Dan a întrebat:

Pentru prietenii mei din Romania! Va transmit un link cu o melodie si un gand bun de parte pentru voi cei care ma iubiti asa de mult cum va iubesc eu."Prietenia adevarata se vede in timp".(Mariana, Brigaela, Raluca, Laur, Bacemi, Miha, Cristina, Arthur, si toti prietenii pe care i-am intalnit pe TPU). Multumesc.

"Rose" Ernesto Cortazar. http://www.youtube.com/watch?v=23UogP69Gts

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Dan, asa cum ti-am mai scris, ai un suflet sensibil si plin de iubire. Fie ca acest dar e la Dumnezeu sa-ti aduca liniste si iubire in suflet. Iti scriu aceste cuvinte, pentru ca oameni ca tine care iubesc si empatizeaza cu cei de langa ei...sufera.
Melodia o cunosc si este minunata ca si sufletul tau. Toate cele bune!

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Multumesc frumos, Dan! O melodie divina...

P. S. ma bucur sa te revad.

mariana
| mariana a răspuns:

Multumesc pentru melodie, este foarte frumoasa, calda si care-ti induce linistea si siguranta ca, viata poate si trebuie sa fie frumoasa.
Cu toate ca am ascultat de multe ori aceasta melodie, acum a insemnat ceva mai mult pentru mine si anume mi-a dat si sentimentul de caldura degajat de prietenia ta.
Multumesc pentru dedicatie, multumesc pentru ca, nu ne-ai parasit, chiar daca acum viata ta se desfasoara departe (in km), de locurile unde noi traim.
Sper ca si acolo sa-ti poti face prieteni care sa te pretuiasca, asa cum te pretuim noi.
Multa sanatate si Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii, in fiecare zi din viata ta.

| Vizitiul a răspuns:

Bafta si numai bine, chiar daca nu am avut ocazia sa te cunosc mai bine.

| Gregory a răspuns:

Salutare prietene! Mulţumesc mult pentru melodie. Să te ajute bunul nostru Dumnezeu în ceea ce ţi-ai propus să realizezi, să te întorci cu bine în ţară şi să ne împărtăşeşti cât mai multe lucruri frumoase în continuare. Maica Domnului să te aibă în pază. O zi bună.

| mona48 a răspuns:

Foarte frumoasa melodia si ma bucur ca esti alaturi de noi, chiar si de la distanta.Mult noroc si FERICIRE.