Dan, asa cum ti-am mai scris, ai un suflet sensibil si plin de iubire. Fie ca acest dar e la Dumnezeu sa-ti aduca liniste si iubire in suflet. Iti scriu aceste cuvinte, pentru ca oameni ca tine care iubesc si empatizeaza cu cei de langa ei...sufera.
Melodia o cunosc si este minunata ca si sufletul tau. Toate cele bune!
Multumesc pentru melodie, este foarte frumoasa, calda si care-ti induce linistea si siguranta ca, viata poate si trebuie sa fie frumoasa.
Cu toate ca am ascultat de multe ori aceasta melodie, acum a insemnat ceva mai mult pentru mine si anume mi-a dat si sentimentul de caldura degajat de prietenia ta.
Multumesc pentru dedicatie, multumesc pentru ca, nu ne-ai parasit, chiar daca acum viata ta se desfasoara departe (in km), de locurile unde noi traim.
Sper ca si acolo sa-ti poti face prieteni care sa te pretuiasca, asa cum te pretuim noi.
Multa sanatate si Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii, in fiecare zi din viata ta.
Salutare prietene! Mulţumesc mult pentru melodie. Să te ajute bunul nostru Dumnezeu în ceea ce ţi-ai propus să realizezi, să te întorci cu bine în ţară şi să ne împărtăşeşti cât mai multe lucruri frumoase în continuare. Maica Domnului să te aibă în pază. O zi bună.
Foarte frumoasa melodia si ma bucur ca esti alaturi de noi, chiar si de la distanta.Mult noroc si FERICIRE.