| roxanaroxy a întrebat:

Prietena mea cea mai buna vrea sa se faca emo. ce ziceti?tongue

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Spun ca e un moft. E ceva superficial. Curentul emo e doar o gluma. Emo vine de la emotiv. Si a fi emotiv e ceva normal. A face din asta un curent ce consta in punk amestecat cu stil gothic e ceva de prost gust in opinia mea. Nu poti spune ca te faci emo ca si cum spui ca de maine mananci paine neagra in loc de paine alba. E doar ceva de fatada. E doar nevoia de a iesi in evidenta.

| pengu a răspuns:

Buna.
este ok atat timp cat nu adopta si comportamentul autodistructiv. Mie una imi plac frizurile si felul lor de a se imbraca, dar nu mai mult de atat. Am o prietena pe care a luat-o valul emo acum cativa ani si ajunsese sa aiba chiar idei de suicid, numai ca nu a avut curaj decat sa se taie pe maini. Asa ca daca iti este prietena sfatuieste-o sa nu adopte si comportamentul.
take care happy

| anamaria91 a răspuns:

Vrea sa fie emo pentru ca e depresiva si suparata pe viata sau pentru stil?

Stilul e misto, deci e ok. Daca are probleme, psihologul e solutia ideala.
Nu vreau sa etichetez acest curent "emo" care pare a fi de fapt o moda interpretata gresit, dar nu stiu, de asemenea, nici ce e in capul prietenei tale.

| Doddel a răspuns:

Sa nu o faca. doar e curioasa dupa care o sa-i treaca si o sa zica probabil sa te faci si tu

| Unique a răspuns:

Pai as zice sa se sinucida acum, decat sa ii ofere cineva lama laughingMai bine mort decat Emoist laughing

| Catte a răspuns:

Nu poti spune'vreau sa ma fac emo'. emo devii. datorita loviturilor vietii.nu e vointa de a fi.happy.

| Fetita a răspuns:

Nu e bineeeeeeeeeee... Atata timp cat nu depaseste anumite limite e ok... dar cand incepe sa se taie, sa planga fara motiv ""you made me cry i want to die" e raaaaaaaau. Deci mai bine se lipseste de asa ceva. Sunt si alte stiluri interesante si oricum curentul emo e deja cam demodat, depasit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ewfdefdswef

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laso

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fsd