Spun ca e un moft. E ceva superficial. Curentul emo e doar o gluma. Emo vine de la emotiv. Si a fi emotiv e ceva normal. A face din asta un curent ce consta in punk amestecat cu stil gothic e ceva de prost gust in opinia mea. Nu poti spune ca te faci emo ca si cum spui ca de maine mananci paine neagra in loc de paine alba. E doar ceva de fatada. E doar nevoia de a iesi in evidenta.
Buna.
este ok atat timp cat nu adopta si comportamentul autodistructiv. Mie una imi plac frizurile si felul lor de a se imbraca, dar nu mai mult de atat. Am o prietena pe care a luat-o valul emo acum cativa ani si ajunsese sa aiba chiar idei de suicid, numai ca nu a avut curaj decat sa se taie pe maini. Asa ca daca iti este prietena sfatuieste-o sa nu adopte si comportamentul.
take care
Vrea sa fie emo pentru ca e depresiva si suparata pe viata sau pentru stil?
Stilul e misto, deci e ok. Daca are probleme, psihologul e solutia ideala.
Nu vreau sa etichetez acest curent "emo" care pare a fi de fapt o moda interpretata gresit, dar nu stiu, de asemenea, nici ce e in capul prietenei tale.
Sa nu o faca. doar e curioasa dupa care o sa-i treaca si o sa zica probabil sa te faci si tu
Pai as zice sa se sinucida acum, decat sa ii ofere cineva lama
Mai bine mort decat Emoist
Nu poti spune'vreau sa ma fac emo'. emo devii. datorita loviturilor vietii.nu e vointa de a fi.
.
Nu e bineeeeeeeeeee... Atata timp cat nu depaseste anumite limite e ok... dar cand incepe sa se taie, sa planga fara motiv ""you made me cry i want to die" e raaaaaaaau. Deci mai bine se lipseste de asa ceva. Sunt si alte stiluri interesante si oricum curentul emo e deja cam demodat, depasit.