Eu am o parere buna, foarte buna nu pot zice![]()
Ai spus corect,"libera ei gandire". Nu cersesc nimanui titlu, nu ma incalzeste acest chenar cu nimic, intotdeauna raspund la fel, cu acelasi entuziasm.La fel si cand am descoperit acest site, am fost entuziasmata si am zis de ce sa nu incerc.Nu-mi pare rau, pentru ca aici, chiar am descoperit unele lucruri care mi-au aratat ca viata nu este asa cum si-o imagineaza unii dintre noi(usoara). Nu am inteligenta nimanui, ci pe a mea, chiar daca este mai mica, dar asta sunt si nu ma pot schimba, tot ce scriu si am scris am copiat din inima mea de ursoaica![]()
Hai ca am palavragit destul![]()
Nu stiu de ce, dar nu-mi place postarea ta. Nu mi-o lua in nume de rau, nu-s deloc ironic, dar m-a zgariat pe creier. O apreciez pe Ursulica, dar nu sunt in masura sa iau decizii, pentru asta exista cei de la carma site-ului. Lasa, omule, nu opri crearea expertilor, avem nevoie de asa ceva, uneori, cei fara chenar sunt mai usor de recunoscut ca cei cu chenar. Daca intelegi ce vreau sa zic.
Sunt de acord
. Dar ea ramane aceeasi si este apreciata la fel de mult cu sau fara chenar, nu conteaza.
Eu am o parere f. buna despre ea, mi se pare o persoana modesta si plina de viata, nu am vazut sa dea raspunsuri ca 'din pod'' cum se zice
@Kronstadt, foarte simplu, mergi cu o lamaie acolo unde traieste Ursulika, si va ingheta
Dmonik, pentru ca de multe ori "vocea" multimii nu graieste adevar! Expert in ce? Expert pentru ca au aportat ce? Ar fi mai usor daca s-ar cunoaste personal"personajele"dar pe site, fiecare este ceea ce vrea sa fie, nu ceea ce este cu adevarat! Un expert fara profesie si dedicatie, poate fi un expert in bun simt, in buna educatie, un bun parinte, un bun om, o persoana corecta.Sa alegi experti cu "vox populi", e ca si cum ai vota la alegeri, pe orbeste.Sa fim seriosi, da-ti exemplu copiilor de pe site. Si daca nu mai sunt altii demni de experti, macar mai pomeniti din cand in cand numele lui Hep-Hap, ...sa fii vedeta(unik si pupular)stim cu totii ce inseamna!
Neagracaceara întreabă: