| ioana3432B a întrebat:

Răspunsuri pentru atunci când lumea mă întreabă: De ce nu ai prieten? sau Da, nu vrei?
M-am săturat să aud asta non-stop atunci când eu le spun că sunt singură.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"pentru că nu vreau probleme pe cap" - nimic nu e mai amuzant decât când o fata refuza pe unul.
Depinde de persoane unele nu au intenții rele când întreabă, alții vor să facă numai mișto. de parcă ai fi anormala că nu ai prieten.
E absolut normal sa te simți inconfortabila când te întreabă cineva asta, pentru că sună de parcă ar fi ceva ineregula cu tine.

15 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

În mod normal, nu trebuie să oferi explicații nimănui.
O persoană cerebrală, nu îti va adresa asemenea întrebări.
Este de la sine înțeles, faptul că ești singură pentru că nu ai găsit persoana potrivită ție.

| sierra1 a răspuns:

Adică să răspundem noi in locul tău?
de unde păcatele noastre să știm de ce n-ai?

| ioana3432B explică (pentru sierra1):

Nici nu trebuie să știi de ce nu am. Am nevoie doar de un răspuns alternativ pentru:"Nu vreau relație acum." pentru că se pare că unii oameni nu acceptă răspunsul NU

| sierra1 a răspuns (pentru ioana3432B):

Tot nu e clar: e voința ta sau așa e conjunctura (de ex. ești urâtă foc, ai un caracter mizerabil,...)

| Drimmero a răspuns:

De ce te agiti sa dai explicatii? "ca asa vor muschii mei", nu trebuie sa stie toata lumea de ce n-ai prieten, nu e treaba lor

| Mosotti a răspuns:

SI ce te int pe tine ce zic ei? Zici simplu "nu vreau prieten deocamdata", si gata.
Iar daca te intreaba de ce, zici ori ca n-ai gasit pe cineva potrivit, ori ca nu vrei sa comentezi subiectul, si iar gata.

| Freya1 a răspuns:

Trebuie să iti dai seama tu de ce nu ai si de ce nu vrei.Iar pe mai departe tine de tine de cat de sinceră vrei sa fi sau cat de importanta e acea persoana pentru ai da explicații la întrebarea respectiva.
Eu una sincer nu prea am fost întrebată pentru ca am fost zeci de ani tot într-o relație, dar daca ar fi acum sa raman singura si sa nu imi mai fac o altă probabil ar fi pentru ca nu sunt genul ce sa imi fac relații fara sentimente, iar ca sa imi dau seama ca am sentimente pentru cineva trebuie sa treaca timp.Plus ca as suferi după actuala relație și as vrea daca ne-am desparți sa stau singura, sa imi fac treptat alte planuri si sa nu mai ma implic sentimental până nu o sa fiu vindecată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa stiu eu problemele tale? Nu ma mir de ce n.ai relatie daca nu stii nici sa spui motivul pentru care consideri ca nu ai.

| ioana3432B explică (pentru anonim_4396):

Probleme? Răspunde doar la întrebare și nu îți mai da cu părerea la viața unui om pe care nu îl cunoști.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ioana3432B):

Si cu ce mi.am dat parerea? Stii limba romana sau vrei sa pari inferioara in seara asta?

| ioana3432B explică (pentru anonim_4396):

Nici nu mă miră că te simți atacat...
Am cerut doar niște replici pentru când lumea mă întreabă de ce nu am prieten dar tu o iei cu altele. Cum adică probleme până la urmă? Să nu ai prieten e o problemă?

| Ofiintă a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu există un motiv pentru asta. Pur și simplu, nu a găsit persoana potrivită.
Întrebările de acest gen, nu își au rostul. Sunt la fel de absurde, precum persoanele care le adresează.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ofiintă):

Pai stiu. Adica o intreaba unul "de ce nu ai prieten" si vrea ca noi care nu.i stim nici numele sa ii dam variante de raspuns. Pur si simplu poate spune motivele reale pentru care nu a gasit. Nu sa minta cu replici luate de pe net. Poate sa zica ca inca nu a gasit persoana potrivita pentru ca ea cauta relatie serioasa, sau ca nu a simtit inca sa faca din cauza muncii, exemple reale. De.asta ma enerveaza astfel de intrebari. Cand e intrebata sa isi spuna motivele reale, daca nu e in stare sa le faca pe loc atunci sa mediteze acasa pe treaba asta ca data viitoare sa poata da un raspuns pregatit. N.au sange in trompeta sa vorbeasca omeneste cu omul dar la fite si figuri sunt toate bune. Multumesc oricum de votul eronat.

| MireP a răspuns:

Trebuie sa inveti sa fii mai categorica cand transmiti refuzul.
Daca o zici zambitoare multi o sa creada ca flirtezi cu ei si vrei sa fii cucerita.
Nu e treaba nimanui de ce nu ai sau nu vrei prieten, acum gandeste-te cum poti transmite asta in cat mai putine cuvinte si cu claritate.

| ioana3432B explică (pentru MireP):

Indiferent cum e expresia feței mele răspunsul pe care îl dau ar trebui luat în serios. Asta nu îmi place la unii oameni. Spun clar și răspicat: Nu vreau unul...
Și știi ce ei răspund: Nu se poate așa ceva...
Păi uite că se poate!