| Elena1234456 a întrebat:

Sa imi sterg contul? M-am saturat de cersetorii de fundite, cand vad "fundita? puppy dog eyes" mi se apleaca. Asta e motivul pentru care expertii au plecat de pe aici?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Recunosc ca nici mie nu-mi place sa vad intrebari la care este atasat''Dau fundita''! Toti utilizatorii acestui site stiu ca avem oportunitatea de a rasplati cel mai bun raspuns printr-o fundita!(care nu ajuta la nimic, dar iti ofera satisfatie stiind ca ai ajutat intr-un anumit mod nu?) mai sunt alta categorie de utilizatori care nu ofera fundita dar o cer si o cer si o cer si o cer(suneti-mi cand sa ma opresc)... vreau fundita/astept fundita/merit fundita, etc! Haideti fratilor ca fundita nu este scopul site-ului!
@SoL adevaratii experti nu cred ca le pasa de fundite, o fundita nu e totul pe site! si eu ma intrebam zilele astea:Oare mai are rost sa raspund la intrebarile carea au deja fundita?(consider ca utilizatorul si-a gasit deja raspunsul cautat si nu mai este necesar un nou raspuns, cu toate astea am raspuns si la cele cu fundita, voi ce parere aveti?

O alta categorie de utilizatori sunt cei care posteaza o multime de intrebari la care''uita'' sa acorde fundita!(fie ca nu vor/nu le pasa/nu au primit raspunsul la care se asteptau.etc)

si eu am cateva intrebari la care chiar astept raspuns si am nevoie de raspunsuri deoarece sunt in ceva criza de timp si de aceea chiar v-as ruga sa ma ajutati daca doriti!
Alti utilizatori sunt cei ''egoirsti''(fara sa jignesc pe cineva-nu asta e intentia mea) sunt cei care posteaza intrebari dar nu dau nici un raspuns! E frumos asa? altii te ajuta dar tu sa nu ajuti pe nimeni nu?

Parerea mea SoL, nu-ti sterge contul! Site-ul TPU e grozav are oameni buni, minunati si oameni mai putini buni! Fa-te utila in flul tau! Si eu am fost apreciata de unii utilizatori sau considerata proasta de catre altii dar am ramas pe site, nu am uitat ca aici multi m-au ajutat si le multumesc! Acest raspuns cred ca e cel mai sincer dat de mine vreodata!

4 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Daca vroiai cu adevarat sa pleci, plecai fara sa postezi intrebarea. De aceea sunt sigura ca nu-ti doresti acest lucru pentru motivele invocate de tine, poate ai alte doleante si nu ni le impartasesti!

| Ralucarrie a răspuns:

Ai auzit de sentimentul ignoranta?
incearca-l!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despre cei care incep sau incheie intrebarea cu : "dau fundita", nu zici nimic?

Trebuiesc doar ignorati, si atata tot happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu ti-l stergewinking e pacathappy. Sunt de aceeasi parere cu malvynutza2...winking ignorai pur si simpluhappy

Întrebări similare