 
				Depinde de calitatea si culoarea sacului. Dacă o pui în chinezării, se împute și așa rămâne câțiva ani. Dacă e soacră, e și mai nasol.
			Da, la soacra ma gandeam si eu
cum era aia:
o multime in fata unui bloc se uitau in sus si spuneau
OOOOOO, UCIGASUL
la ultimul etaj unul se chinuia cu chiu si vai sa impinga o femeie in varsta peste balustrada, in sfarsit reuseste, si apoi coboara jos, multimea
UUUUUUUUUUUUUUUU, UCIGASULE
la care tipul zice:
"stati asa, ca era mama soacra"
multmea "AAAAAAAAAAAAAA"
apoi se aude o voce pitigaiata din spate
"mai, si a-ti vazut ce se zbatea... BESTIA"

intrebarea e unde tii sacul, daca il tii in congelator, atunci ani buni, daca il tii in mijlocul desertului, atunci zile
		
 Ordonare:
					După relevanţă
				
				Ordonare:
					După relevanţă 
					
			
					Carnea se va descompune in cateva luni.
Cu oasele este mai problematic: pot "supravietui" chiar si sute de ani (vezi mormintele antice descoperite).
				
			Bro nu cred ca foarte mult, la prima a durat sa se desprinda carnea de os circa 3-5 luni si la a daoua a durat procestul total de descompunere un an si 6 luni cu verificare zilnica 
dar nu am incercat sa o bag intr-un sac si ma gandeam la cat de gros trebuie sa fie sacul umiditatea la care o ingrop adica zona si na media temeraturii anuale
		
Sunt chill cu baietii de la politia romana medicii legisti chiar m-au ajutat putin
Gândește'te ca după maxim 3 zile trebuie să'l îngropi ca începe sa se strice. Încearcă sa lași o bucată de carne pe masă și o sa vezi ca se strică și face viermi care o va mânca pe urmă
Sa stiti ca este ok am folosit un nume fals pe mine de fapt nu ma cheama Andrei