Depinde de calitatea si culoarea sacului. Dacă o pui în chinezării, se împute și așa rămâne câțiva ani. Dacă e soacră, e și mai nasol.
Bro nu cred ca foarte mult, la prima a durat sa se desprinda carnea de os circa 3-5 luni si la a daoua a durat procestul total de descompunere un an si 6 luni cu verificare zilnica
dar nu am incercat sa o bag intr-un sac si ma gandeam la cat de gros trebuie sa fie sacul umiditatea la care o ingrop adica zona si na media temeraturii anuale
Sunt chill cu baietii de la politia romana medicii legisti chiar m-au ajutat putin
Gândește'te ca după maxim 3 zile trebuie să'l îngropi ca începe sa se strice. Încearcă sa lași o bucată de carne pe masă și o sa vezi ca se strică și face viermi care o va mânca pe urmă
Da, la soacra ma gandeam si eu
cum era aia:
o multime in fata unui bloc se uitau in sus si spuneau
OOOOOO, UCIGASUL
la ultimul etaj unul se chinuia cu chiu si vai sa impinga o femeie in varsta peste balustrada, in sfarsit reuseste, si apoi coboara jos, multimea
UUUUUUUUUUUUUUUU, UCIGASULE
la care tipul zice:
"stati asa, ca era mama soacra"
multmea "AAAAAAAAAAAAAA"
apoi se aude o voce pitigaiata din spate
"mai, si a-ti vazut ce se zbatea... BESTIA"
intrebarea e unde tii sacul, daca il tii in congelator, atunci ani buni, daca il tii in mijlocul desertului, atunci zile
Carnea se va descompune in cateva luni.
Cu oasele este mai problematic: pot "supravietui" chiar si sute de ani (vezi mormintele antice descoperite).