Ideea e buna! In astfel de conditii se pot discuta chiar orice fel de probleme, intrucat discretia este asigurata (nimeni nu stie cu cine vorbeste); oricine urmeaza un sfat pe care il considera util; rezultatele depind de mai multi factori, asa ca nu pot sa dau un pronostic, iar despre cel de la celalalt capat al firului numai de bine!
Ciao!
N-as apela un astfel de numar.Nu stii cine se afla la capatul celuilalt fir, ce face respectivul in timp ce vorbiti sau daca inregistreaza convorbirea. Daca ai nevoie sa vorbesti, te duci in gara, te asezi langa un cersetor si incepi sa ii povestesti viata ta. Ce, numai Carla Bruni sa faca asta?![]()
Nu iau de bune nici macar sfaturile prietenilor pana nu ma conving eu insumi de veridiciatatea acestora d-apoi ale unui strain cu prea mult timp liber
Are dreptate legiuitoarea, astea sunt vrajeli ca nu mai stiu cum sa traga bani de pe oameni![]()
cand ai ceva pe suflet si nu te simti bine sa-i povestesti cuiva incearca sa scrii ce gandesti, ce te supara, asa te descarci. eventual recitind gasesti vreo solutie, cine stie
eu am incercat
Hmm
Ar fi interesant. Nu as spune detalii sau lucruri importante despre mine, dar as discuta unele lucruri care ma framanta sau unele probleme. As apela din interes, daca as avea ceva de discutat.
Da' acum, cand suntem ambii la celalalt capat al firului (internet)?
Este de multe ori mai lejer sa vorbesti cu o persoana necunoscuta despre problemele tale, te poate ajuta mult si nu intervin ganduri negative, ca ce o sa mai gandeasca respectivul despre tine dupa ce ii spui toate prostiile.
Daca suspectezi ceva, poti afla daca telefonul respectiv este cu suprataxa de la firma de telefonie, si nu te poate tepui altfel decat daca bagi nu stiu eu coduri.
Dar este adevarata si treaba asta, ca te poti deschide si spune diverse lucruri cuiva, ca apoi acea persoana sa profite de asta.
Nu as face asta pentru ca a ma descarka trebuie sa am o anumita incredere in cine spun si avand in vedere ca e necunoscut...
SaraBoss15 întreabă:
Neagracaceara întreabă: