Calmeaza-te! Nu trebuie sa disperi din asta, desi unii colegi, la scoala, probabil ca sunt usturatori la jigniri.
Deci, incearca sa nu mai mananci de la fast-food, sau mananca decat odata pe saptamana ori o shaworma ori un hamburger. Dar nu pe amandoua intr-o spatamana! De exemplu: saptamana. asta mananci shaworma saptamana viitoare hamburger. Si, incearca sa faci sport si sa mananci legume si fructe, si cu timpul poate vei reduce mancarurile fast-food...ca de ex ai putea sa mananci odata pe luna de la fast-food... dar incetul cu incetul
Bafta!
Nu mai manca de la fast food-uri, mananca si tu legume, fructe,
si incearca sa iti gasesti o ocupatie ca sa nu te mai gandesti la mancare bft
Dispari...Nu ajuti cu nimic daca o demoralizezi! Mi e scarba de persoanele ca tine
Eu la 12 ani aveam 47 de kg si parintii ziceau ca sunt supraponderala... dar tu...
pffff, nu stiu ce sa zic. fa sport, mananca sanatos, etc
Dispari de aici, nu ajuti cu nimic, imi este scarba de persoanele ca tine...
Buna si eu am 12 ani, 1. 6(si ceva, 4-5) si am 70 kg. Imi plac fast-food-urile dar nu mananc decat o data la o luna.mananc multa paine si carne.asta e! imi pare rau pentru tine, renunata la shaorme` si hamburgeri(orice tip de fsf) cu sportul nu stiu
eu fac handabal si nu rezultate DELOC... e greutate f mare.
de unde esti? imi dai id`ul tau?
Nu trebuie sa faci o drama din asta.incearca sa nu mai mananci de la fastfood,mananca multe fructe si legume,lactate,carne de pui fiarta, nu trebuie sa tii o dieta, sa mananci sanatos si sa faci sport, 15 minute poti sa alergi prin parc si dupa aia maresti timpul pana ajungi la o ora.Te inteleg cum te simti in momentul de fata.si eu am fost grasa am avut 65 de kg si in ziua de azi am 46 de kg si incerc sa ma mentin la greutatea actuala.Iti trebuie multa ambitie dar o sa vezi ca reusesti.Multa,multa bafta!:*
Saracuta de tine!
Cred ca e o problema foarte mare asta. Cel mai bine ar fi sa te apuci de sport.Sa faci abdomene si sa alergi cat mai mult.Nu ar strica sa mananci mai putin si in general ar fi bine sa mananci fructe si legume pote vei reusi sa scapi de celulita.Eu iti urez bafta si mult succes. Sper sa reusesti sa slabesti ![]()
Mσηιι întreabă: