| Andre a întrebat:

am o noua intrebare o vecina de-a mea are un nepot care ne cunoastem de la 5 ani si la 7-8 asa am facut un cort si ne-am sarutat eram copii nu stiam acum eu am 11 si el 12 imi place la nebunie de el cum sa fac sa fim impreuna sunt sigura ca el nu ma mai recunoste deuarece cand venea de la plaja se uita la mine si zambea eu stiu ca ma place dar eu vreau sa fim un cuplu cum pot sa fac asta el vine din nou la bunica lui in Septembrie ca el sta in Brasov si as cumpara bilete la un film infricosator 3d dar nu stiu ce sa fac si cum ajutati-ma va rog dar fundaaaaaaa

6 răspunsuri:
| Daniel7up a răspuns:

Daca vrei sa fii cu el trebuie` sa te (re)imprietenesti cu el. poate chiar ii spui ca tu esti fata din cortbig grin...si poate o sa te placa. in orice caz, la 11 ani, crede-ma: ai toata viata inainte.deci daca n-o sa te placa acum, poate o sa te placa cand o sa fii mai mare, sau poate o sa-ti gasesti alt prieten. sfatul meu este sa vorbesti cu el, si, dupa cum am zis, sa te imprietenesti din nou cu el... cine stiewinking

| EllyCA a răspuns:

Eu m-am dus si am intrebat-o pe bunica lui daca vrea sa mearga ca ea nu avea un pic de curaj in ea. tremura si plangea ca nu vrea. si mai si tipa ca nu ca mi-e rusine mie rusina. vai o sa ma omoaRE!

| Andre explică:

Si poate daca cumpar bilete alea de frica ne vom saruta cine stie rolling on the floor

| Andre explică:

Elif dar cand a venit de la plaja cine s-a ascus de Alex tu dupa usa si eu m-am uitat in ochii lui aia mari si frumosi si draguti si nu mai imi luam privirea de la ochi lui... ce ma fac poate are si el TPU si afla ce am scris cred ca ma omoara

| Andre explică:

Dar noi suntem prieteni de la 5 ani cum sa ma imprietenesc din nou cu el in intreb noi suntem prieteni nu? si gata s-a imbracat asa super cand mergeam la restaurant cu mama lui cu camasa in carouri si pantaloni stramti ...super vai... daca are prietena ce facccc ca e asa de dragut?

| Dan a răspuns:

Daca are o prietena, nu strica o relatie, s-ar putea sa fie de rau. Incearca si tu sa cauti un baiat de varsta ta.Noroc! happy