(biotop + biocenoza).Mai exact un videoclip in natura ....si trebuie sa fie o parte vie si o parte nevie ex: parte vie-pisici/caini/flori
 (biotop + biocenoza).Mai exact un videoclip in natura ....si trebuie sa fie o parte vie si o parte nevie ex: parte vie-pisici/caini/flori )
) 
					Bine, poti lua un filmulet din acesta ca model, sau poti cauta si pe wikipedia un subiect de genul acesta - o zona geografica, vezi ce zice de zona, geologia, hidrologia, vegetatia si fauna ei si te inspiri din asta. Apoi mergi undeva intr-o padurice aproape de orasul in care stai si le dezbati pe rand, formele de relief, subsolul, solul, apele curgatoare si statatoare din zona, tipul de vegetatie si animalele.
 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Ce preteni? Am spus ca vreau un filmulet cu ecosistem si eu am spus ce inseamna ecosistemul pentru nestiutori  . Nu am spus ce vreau si ce nu vreau citeste cu mai multa atentie
. Nu am spus ce vreau si ce nu vreau citeste cu mai multa atentie 

Ecosistemul Delta Dunarii, este o idee buna? Nu o sa-ti caut eu un filmulet, iti las tie onoarea. Eu raman cu satisfactia ca ti-am dat o idee (buna).