La 15 ani chiar daca ai bratele normale ti se pare gigantice...care este circumferinta bratului tau?
Draga mea nu dispera, eu sunt slabanoaga de-a dreptul slabanoaga si sunt la fel de nefericita, in viata, de esti slab nu-ti place, de esti plinut la fel nu-ti place, eu de ieri am inceput sa ma pretuiesc asa cum sunt, deoarece am auzit oun caz groaznic, vecinul meu de vreo 5o si ceva de ani avea amputat un picior, si si-a cumparat masina la comanda era asa fericit, si a fost la control cu celalalt picior si medicii i-au dat groaznica veste ![]()
![]()
ca infectia ia afectat si celalalt picior, saracul cred ca nu poate dormi noptile cu gindul ca luni ii amputeaza si celalalt picior, dar noi suntem distruse din cauza a ceva ce se poate normaliza, asa ca trebuie sa fim multumiti de ceea ce avem deoarece,,, stii vorba,, nemultumitului i se ia darul,,![]()
![]()
fii tare si nu minca fast food-uri seara
si acum ca este vara, du-te la innot, ajuta tare tare mult, mai ales pentru brate
Nu mananc fast food-uri.Toata ziua mananc salate, cereale si supe.De facut sport... 10 minute pe zi alerg ca mai mult nu pot ca sunt o lenesa si ma urasc.
Dar poate imi puteti da niste exemple de exercitii pentru subtierea bratelor fara a face muschi.Va multumesc mult.