| Xenna6 a întrebat:

Salut! Aș vrea să-mi fac o relație cu băiatul pe care-l plac. Deoarece sunt la începătoare, mă puteți ajuta prin a-mi da niste sfaturi răspunzând la urmatoarele întrebări:
1)Cum pot să-i atrag atentia?
2)Cum îi dau de inteles că-mi place de el?
3)Cum caut o scuze bună dacă vreau sa-l ating ca să-i dau de înțeles că nu am intenționat să o fac?
4)Cum pot să încep o conversație cu el?
5)Cum il fac să se simta bine când se afla prin prezența mea? (Că de cele mai multe ori il vad morocănos și vreau să-l fac să mai zâmbească și el la mine, gen vreau să fie intr-o dispoziție bună alături de mine)
6)Cum îl complimentez în timpul unei conversații?
7) În ce cazuri ar fi cel mai perfect moment să-l iau în brațe?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

1. Din pacate nu poti sa-l atragi, ca nu-i animal.
Daca te place, te place si atunci vine el sa-ti spuna.
2. Ii zambesti de fiecare data cand il intalnesti
3. Nu-l atingi si nu cauti scuze sa-l atingi ca nu sti cum va reactiona si s-ar putea sa te repeada urat.
4. Nu este recomandat sa incepi tu nici o conversatie, lasa baiatul sa faca intotdeauna primul pas
5. Doar ii zambesti cand se uita la tine ca voi nici nu va cunaosteti, deci nu ai cum sa-l faci sa se simta diferit
6. Deocamdata nu-l complimentezi deloc, ca nu-i cazul fiindca nici macar nu va cunoasteti
7. in nici un moment, fiindca risti ori sa te respinga ori sa te loveasca. Nu mai fi disperata, ca nu asa se cuceresc baietii, dimpotriva, aia fug de fetele insistente si disperate.

| Xenna6 explică (pentru Violleta2022):

Asteptam și alte raspunsuri, însă vad că n-a mai zis nimenea nimic...dar mersi oricum!winking

| Violleta2022 a răspuns (pentru Xenna6):

Fiindca-i un forum unde 90% sunt copilasi, fara experinta de viata, care nu ar putea sa-ti dea sfaturi cum iti dau adultii trecuti prin viata.

2 răspunsuri: