As lua totul gratis.
imi faceam o vila cu 3 etaje, lux 10 stele, un calculator gigantic foarte performant, o scoala alaturi ca sa nu ma mai chinui sa merg 4 km si sa ma scol la ora 5 ca sa ajung la 6:40 acolo, as face o casa de 5 etaje ( pentru fiecare membru al familiei ) iar in fiecare etaj sa fie 4 camera (dormitorul, biblioteca cu tehnologie precum calculator|fax|telefon, o bucatarie, si o sala de Cinema, cu un fotoliu ff confortabil!,
As mai face urmatoarele : as pleca in jurul lumii ca sa explorez, sa ma distrez ( cu familia impreuna, desigur ca tin mult la ei si nu ma pot desparti de unul ) as manca homari la malul oceanului langa o persoana care imi place, as incerca multe multe multe senzatii tari precum Russian Carrusel, si multe altele, nu de alta dar daca incep sa scriu ma ia valul si scriu vreo 3-4 pagini
Sper ca te'am inteles
Buna!
Eu nu m-as panica ca ''nu ar exista bani'', tu stii ce conteaza cel mai mult? Alege. Poti pune cate variante vrei.
1. Dragoste
2. Bani
3. Prieteni
Tu ce ai alege? Eu as alege prieteni si dragoste.
Sper ca te-am ajutat.
Sincer, eu as alege dragostea pentru ca ea poate dura si o viata daca iubim pe cine trebuie. prietenii s-ar putea sa-i pierdem la un momentdat, fiindca marea majoritate a oamenilor sunt perfizi, nu arata ceea ce simt sau ce gandesc cu adevarat, iar daca avem o problema mai greu sa sara cineva in ajutor.
Sa stii ca daca nu ar exista banii, viata ar fi mult mai frumoasa, n-ar mai exista oameni care cred ca daca au bani sunt superiori tuturor, n-am mai fi stresati ca avem de platit datorii sau alte chestii si n-ar mai exista oameni care sunt cu ochii numai pe furat.In concluzie, ar fi mult mai bine fara bani.
Buna,pai,daca n-ar fi bani, iti dai seama ca totul ar fi pe gratis.Lumea nu ar mai fi atat de stresata, si toti ne-am descurca intr-un fel.Pa-pa!
Pai gandeste-te. unii oameni fac lucruri pe banii,nu pe gratis, deci, gandeste-te. a doua varianta:lumea ar face din placere, ar fi fericita, dar exista si lucrui rele..nu numa partea buna,.
Mda..ma gandesc ca s-ar platii cu altceva...dar e adevarat. fara bni fiecare ar lua ce ar vrea..ar fi harababura..la noi in tara:-J la ce hoti suntem:-J nu ramane nimic :-J Base ar fi primul care s-ar naspusti sa apuce ce poate.