| acdcfan a întrebat:

de cativa ani am un mare vis: sa ajung o vedeta rock, dar uneori ma gandesc ca poate nu mi s-ar potrivi acest stil de viata si mai ales ca in ziua de azi nu se mai asculta hard rock atat de mult, iar concurenta este foarte mare in industria muzicala, totusi dragostea nebuna pentru muzica. pasiunea si talentul de a canta la chitara ma indeamna sa imi urmez visul.
Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai demult mi-a zis profu' de religie (care, app, a fost rocker la tinerete), ca unul din cele mai mari pacate in viata este sa nu cultivam talentul primit de la Dumnezeu.
Cand ma gandesc la ce (n-)am facut eu, cand imi amintesc de toate incurajarile si sustinerea prietenilor si chiar a persoanelor necunoscute de a continua sa fac ce obisnuiam sa fac, simt cum mi se strange inima de durere, nu vreau sa ma gandesc ca am dezamagit pe cineva. Nu ar fi prea tarziu acum, dar simt ca nici nu mai am acel talent, ca l-am pierdut cumva. Poate exagerez. In fine.
Cred ca muzica ar trebui sa fie cel putin un hobby pentru tine caruia sa ii aloci timp din cand in cand, daca nu vrei sa te axezi pe asta pentru cariera ta. Orice ar fi, sa nu lasi deoparte niciodata aceasta pasiune fiindca iti vei aminti mai tarziu de aceasta etapa cu tristete. (Scuze pentru povestea lacrimogena)

4 răspunsuri:
| ButterflyWings a răspuns:

De ce trebuie sa te cramponezi de un singur stil? Daca ai talent poti interpreta orice gen de muzica. Intradevar industria muzicala este dura, dar nu uita ca oricand poti avea o clipa de noroc.

| Monica a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti ca in ziua de astazi nu se mai asculta asa ceva.Preferintele nu coincid.Ai putea incerca, pana la urma nu pierzi absolut nimic.Ar fi o experienta placuta.Si eu am incercat alte stiluri care m-au ajutat foarte mult, cu toate ca nu mi s-au potrivit.Vei vedea in timp.Bafta

| Insanity a răspuns:

La asta ma gandesc si eu mereu.Si devin asa suparata cand ii vad pe altii (trupe de genul : Iron Maiden, AC/DC.)ca sunt pe scena si fac ceea ce le place.In intrebare ai scris ca "in ziua de azi nu se mai asculta hard rock atat de mult". Poate doar in Romania, dar in alte tari asta e genul principal care se asculta.Si da, ai dreptate cand spui ca in industria muzicala e o concurenta mare, dar daca ai talent, incet incet, ajungi cineva cunoscut si placut de o multime de fani. Urmeaza'ti visul. Daca iti place, ai talent si ambitie. de ce nu? Daca esti in cautare de trupa, trimite'mi mesaj cu id'ul tau!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa iti urmezi visul... sau macar sa incerci daca esti talentat merita. si eu visez acelasi lucru, din pacate eu nu stiu sa cant la nici un instrument dar am o voce foarte buna... eu vreau sa-mi fac trupa cine e din Constanta si e interesat add bloody. tear_emo@yahoo.com