| rob1606 a întrebat:

De vreo jumătate de an am mai multe apeluri de la numere pe care nu le cunosc unele chiar din alte tari(Arabia Saudită, Irak, Spania,).Apelurile erau de scurta durata (bip).Am AntiVirus care arata va nu am virusuri și mi am instalat aplicația Black Lista Pro care respinge imediata apelurile de la numere me salvate în contacte.Ce sunt cu aceste numere oare?
Aplicațiile mele sunt de pe Magazin Play. Oare ele sunt de vina?

1 răspuns:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Ciudat, e posibil ca una din aplicatii sa fi instalat ceva desi n-am auzit de virusi care sa creeze astfel de probleme. Vorbesti pe whatsapp cu persoane din strainatate? Poate numarul tau de telefon a ajuns cumva in internet fie prin vreun virus care a sharuit informatii sau chiar datorita unui virus aflat pe telefonul persoanei din strainatate cu care vorbesti, inca o data astea sunt supozitii, chiar nu am auzit si zau nu prea cred ca exista virusi care dau telefoane, desi pe messenger de exemplu existau roboti care dadeau mesaje cu linkuri.

Nu stiu daca iti trebuia musai black list pro, eu am o aplicatie easy blocker si merge foarte ok, e free, blocheaza apelurile cu numar ascuns. Poate ar trebui sa inventeze astia o aplicatie cu care sa blochezi prefixe de tara, ar fi mult mai util.