| led779 a întrebat:

Salut, imi cer scuze daca am selectat categoria greșit.

Va rog frumos sa fiti cat se poate de seriosi.
Azi cand am venit de la lucru mi-am dat tricoul jos deoarece am fost transpirat si am observat pe spate niste zgarieturi (nu sunt 3 linii drepte) sunt simple zgarieturi si nu stiu de la ce pot apărea deoarece nu m-am scarpinat sau altceva si mi se pare ca au forma de D.

Ieri când am facut baie mi-a cazut samponul in apa, iar astazi la lucru s-a miscat un cablu singur (nu erau geamuri deschise sau altceva) pur si simplu ambalam niste cabluri si a inceput sa se miste un cablu fara sa fac nimic.

Zilele trecute imi apareau si vanatai, pe maini pe corp si picioare, nu stiu de la ce ca nu m-am lovit niciunde.

Va rog sa nu va bateti joc sau sa raspundeti la misto.

Multumesc

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Mai urata treaba...in 27 de ani nu pot spune ca am vazut in mod direct fantome (nici nu mi-as dori) dar nici ca am fost lipsit de anumite evenimente cel putin bizare. Strict daca esti genul mai religios, nu te condamna nimeni daca spui o rugaciune si citesti cateva pagini din Biblie. In alt mod nu prea te poate ajuta nimeni, in special in situatii de genul in care 90% vor face misto de tine iar restul iti vor spune sa te duci la spitalul de nebuni deoarece nu te vor crede si vor incerca sa faca ei pe desteptii crezand ca esti prost sau nebun.

Monitorizeaza evenimentele si eventual noteaza intr-o agenda ce se intampla pe parcursul a 2 saptamani.

| led779 explică (pentru siriusblack98):

In fiecare dimineata si seara imi spun rugaciunile, am chiar si un lant cu cruciulita la gura si seara citesc din Biblie inainte sa ma culc

| led779 explică (pentru siriusblack98):

La gat* nu la gura

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vara este usor sa te alegi cu zgarieturi pe maini, picioare sau spate, fiindca fara sa realizezi te atingi de diverse obiecte fiind imbracat subtire si te poti zgaria. Ori te-ai scarpinat...
Fa-ti dusul zilnic si pastreaza pielea curata, ca-n felul asta se vor vindeca rapid si usor, fara sa se infecteze.

| gabicoo a răspuns:

E clar, ești deochiat, mergi la baba Frosa să-ți "de-a de deochi "! laughing