Mai urata treaba...in 27 de ani nu pot spune ca am vazut in mod direct fantome (nici nu mi-as dori) dar nici ca am fost lipsit de anumite evenimente cel putin bizare. Strict daca esti genul mai religios, nu te condamna nimeni daca spui o rugaciune si citesti cateva pagini din Biblie. In alt mod nu prea te poate ajuta nimeni, in special in situatii de genul in care 90% vor face misto de tine iar restul iti vor spune sa te duci la spitalul de nebuni deoarece nu te vor crede si vor incerca sa faca ei pe desteptii crezand ca esti prost sau nebun.
Monitorizeaza evenimentele si eventual noteaza intr-o agenda ce se intampla pe parcursul a 2 saptamani.
In fiecare dimineata si seara imi spun rugaciunile, am chiar si un lant cu cruciulita la gura si seara citesc din Biblie inainte sa ma culc
La gat* nu la gura
Vara este usor sa te alegi cu zgarieturi pe maini, picioare sau spate, fiindca fara sa realizezi te atingi de diverse obiecte fiind imbracat subtire si te poti zgaria. Ori te-ai scarpinat...
Fa-ti dusul zilnic si pastreaza pielea curata, ca-n felul asta se vor vindeca rapid si usor, fara sa se infecteze.
___Enzo întreabă: