Incearca sa faci multa multa miscare. Sa iti alegi un loc in care sa fugi ( alergi ), daca ai putina burta atunci fa abdomene. Dar alergarea este cheia succesului ( daca te tii constant, fara lene si scuze ) si ori de cate ori ai ocazia sa mergi sa faci miscare nu o rata. NU rata orele de sport doar pentru ca colegii tai zic lucruri urate ( asa is romanii, pentru ei doar aspectul fizic conteaza ). Dar sa fugi fugi si iarasi fugi si ai sa vezi ca le vei inchide gura. Iar pana atunci, nu-i baga in seama.
Si tine minte: aspectul fizic nu e totul.
Mult mult mult succes sa ai in ceea ce iti propui sa faci. :*
Crede in tine si vei reusi. M-ai impresionat, si daca ai nevoie de mai multe sfaturi sau doar sa imi povestesti niste lucruri ( am exact 14 ani, deci sa nu iti fie jena sau frica ) poti sa imi trimiti un mesaj in privat, repet, daca vrei.
Oricum, multa bafta! :*
Buna. Consulta un nutritionist in primul rand si incepe o dieta. Sugerez dieta lui catalin crisan, e usoara mananci aproape orice chiar si mezeluri si el a slabit 60 kg aproape. trageti la imprimanta dieta si vorbeste cu nutritionistul despre ea. in timp ce tii dieta apuca-te de sala ca sa nu ramai cu piei atarnand. e singura solutie. si eu am avut 1. 50 si 63 kg