| aNonim_4610 a întrebat:

sad mie e rusine sa spun asta, dar sunt plinuta al 65 kg si 1, 55 cm, mi-e rusine sa merg pe strada la scoala, oriunde ar fi, uni oameni sau deprins cu mine si ma accepta asa cum sunt, dar alti se uita asa la mine, dar ce sa mai vb de baietZi nu se uita la mine niciodata doar cind le trebuie ceva si atit. a m14 ani ajutati-ma va rog sad sad sad

Răspuns Câştigător
| StreetDancer a răspuns:

Incearca sa faci multa multa miscare. Sa iti alegi un loc in care sa fugi ( alergi ), daca ai putina burta atunci fa abdomene. Dar alergarea este cheia succesului ( daca te tii constant, fara lene si scuze ) si ori de cate ori ai ocazia sa mergi sa faci miscare nu o rata. NU rata orele de sport doar pentru ca colegii tai zic lucruri urate ( asa is romanii, pentru ei doar aspectul fizic conteaza ). Dar sa fugi fugi si iarasi fugi si ai sa vezi ca le vei inchide gura. Iar pana atunci, nu-i baga in seama.

Si tine minte: aspectul fizic nu e totul.

Mult mult mult succes sa ai in ceea ce iti propui sa faci. :*

Crede in tine si vei reusi. M-ai impresionat, si daca ai nevoie de mai multe sfaturi sau doar sa imi povestesti niste lucruri ( am exact 14 ani, deci sa nu iti fie jena sau frica ) poti sa imi trimiti un mesaj in privat, repet, daca vrei.

Oricum, multa bafta! :*

1 răspuns:
| amanda33 a răspuns:

Buna. Consulta un nutritionist in primul rand si incepe o dieta. Sugerez dieta lui catalin crisan, e usoara mananci aproape orice chiar si mezeluri si el a slabit 60 kg aproape. trageti la imprimanta dieta si vorbeste cu nutritionistul despre ea. in timp ce tii dieta apuca-te de sala ca sa nu ramai cu piei atarnand. e singura solutie. si eu am avut 1. 50 si 63 kg happy