Intr-un fel...eu m-am documentat am cautat pe internet in formatii despre acest an si am gasit ca in 2012 ceva se va intampla cu siguranta inca nu se stie ce.Este ceva legat de o frecventa a campului magnetic sau ceva de genul care a cazut foarte mult in ultimii ani acum 2000 de ani era la maxim si probabil ca in 2012 va fi in cel mai mic punct. S-ar mai zice ca noi suntem in 3D acum si trebuie sa trecem in 4D, trebuie sa trecem intr-o alta dimensiune, cam asta am inteles dar orice ar fi nu trebuie sa ne panicam.Am mai gasit ca dupa aceea o sa avem puteri cum ar fi telepatia, telechinezia etc. O sa fie mai bine.Eu asta am gasit sper sa te ajute daca vrei site-uri iti dau, da-mi doar un mesaj in privat si o sa-ti dau.
Ciao!
Vine! Asa cum a venit si in anul 2000, 1000, 500! O data si o data tot o sa vina! Asa ca ...de ce ti-e frica, de aia nu scapi! Pregateste-te! Fi un om mai bun ca sa mergi in rai!
Bună.
Off, Cris, ce mă fac eu cu tine?!
. Lasă televizorul şi citeşte o carte. E mai sănătos. Nu te îngrijora, apropo. Chiar dacă se anunţă tot felul de schimbări, ele nu vor fi peste noapte ci se vor întinde pe zeci sau sute de ani. Nu te speria. Dumnezeu hotărăşte, nu noi.
Numai bine,
♥. Andreea. ♥
Nu vine
.
Nu trebuie sa crezi in toate aceste descoperiri
, trebuie sa credem in Dumnezeu, El va hotari cand va fi sfarsitul lumii.
Relax...traieste-ti viata
.
Buna
! Nu, nu cred asa ceva. E adevarat ca s-au spus multe lucruri, dar nimeni nu știe, poate o sa se întâmple ceva, multi au spus ca o sa fie de bine. Doar Dumnezeu știe. Personal, eu nu cred în niciun sfârșit al lumii, oricum, știi și tu, după fiecare sfârșit, vine un nou început
.
Da vine, deja la mine se simt radiatiile a inceput sa imi creasca o coada in cur:-ss
Aha... Normal ca vine!
A venit si in 2000, a venit si atunci cand au facut americanii experimentul ala cu atomii, a venit si in 6 iunie 2006, si in 9 septembrie 2009 [cica atunci a fost data cu numarul 666 intors
]... Dar wow! Suntem inca in viata. Ironic nu?
Abia acu ai aflat de asta. Pot fi baliverne, numai DUmnezeu stie e se va intampla
E vorba doar de interpretari
Mayasi a existat... calendarul mayas exista, dar chestia cu 2012 sfarsitul lumii e doar o interpretare a unor oameni de stiinta sau a unora ce nu au ce face. Ultimul descendent mayas a spus ca in 2012 e terminarea unui ciclul si inceputul altuia si in nici un caz nu este vorba de sfarsitul lumii
deci stai linistit
poti cauta pe descopera.ro ceea ce am spus eu este spui mai deilat
sper ca ti-am fost de ajutor
Neagracaceara întreabă: