Ai cu adevarat multa imaginatie. Ai grija sa nu tai din poveste. Sfarsitul e o idee cam brusc.
Am citit și am scris câteva cărți ca să pot să-mi dau cu părerea iar mai apoi, să ți-o comunic.
M-a durut rău felul în care ai separat frazele, unde ai apăsat enter continându-ți ideea în locul unde trebuia să începi alta.
Ai imaginație, asta-i mișto, dar nu ți-e de-ajuns.
Când trebuie să transpui cuvintele într-o poveste, textul trebuie să fie coerent. Nu e ideal să pui o idee una peste alta, fiindcă textul în sine devine mindfuck.
Grijă unde pui virgulele și ar fi ok dacă ai renunța la menționarea unei idei în paranteză.
" *Îmi spun în gând* " asta clar n-are ce căuta.
Există o grămadă de modalități corecte unde semnalizezi monologul.
Iar pe de altă parte, trebuie să te hotărăști cum vrei să avertizezi dialogul, ori cu o liniuță, ori cu ghilimele. În caz contrar, devine frustrant și îți scade din "punctele" creației.
Pe de altă parte, îmi place că asta a fost asemenătoare lucrărilor mele, unde încerc să povestesc întâmplări, dar la un moment dat mă descarc emoțional și iese ceva puțin mindfuck, dar destul de mișto.
Sfatul meu e să te oprești momentan și să te abați de la ideea de a publica o carte, sau a începe una încă.
Trebuie să citești o grămadă de cărți. Doar așa îți pot dezvolta vocabularul, să fi capabilă să te joci cu acele cuvinte și să creezi "opere de artă".
Scuze... Îs proasta și nu inteleg.
Îmi poți spune mai pe înțelesul meu unde am greșit și ce ar trebui sa fac pe viitor pentru a evita acele greșeli?
Eu zic sa te pui sa citesti niste carti asemanatoare cu ceea ce scrii tu, si sa vezi cum sunt scrise. Poti invata multe de la altii si e mai bine decat sa te pui sa faci fara sa studiezi putin inainte.
Well, e o idee misto, insa asa cum ti-au mai zis alti useri mai jos, ai grija la asezare. Apoi, unele lucruri le spui prea repede. Adica faci multe descrieri, pui lucruri sa zicem complexe, apoi bagi un lucru simplu.
Eu zic sa mai astepti pana sa scrii o carte. Ai nevoie sa te mai documentezi. Dar daca vrei poti scrie ceva pe wattpad, desi ma gandesc ca probabil ai auzit deja de aceasta aplicatie, dar hei in caz ca nu, este chiar misto sa scrii acolo.