Eu zic că nu e corect să te amenințe că dacă nu citești Biblia te înfometează (dând dovadă, ironic, de comportament necreștin).
Ca rezolvare: ori le spui părinților și iau măsuri ori înveți teologie ortodoxă și te apuci să dai contraagument la tot ce zice ea legat de Biblie (atenție, vor urma discuții interminabile!).
Nu te mai du la ea.
Sau daca te duci, cand incepe iar cu prostiile, pleaca.
Spune-le parintilor ca te-a amenintat ca te lasa flamand.
Nu mă duc eu la ea, vine ea la mine acasă, deoarece îmi încălzește/face de mâncare. Le-am zis părinților dar ei au spus că așa sunt penticostalii. Non-stop doar despre duh vorbesc...
Corect! Din păcate, eu nu pot face nimic dar îmi iubesc bunica și nu-i vreau răul.
Tu crezi ca religia mânuiește pe om? Nu vor sa concerteasca, vor sa ii întoarcă pe calea cea buna pe cei rătăciți. Crezi ca dacă eu ii spun acum unui om sa se pocăiască, vreau neapărat sa vina la religia mea? E treaba lui unde merge. Și nu ma avantajează cu nimic ca acel om ar pleca de la ortodocsi, chiar nu ma avantajează, ci pe el.
Eu nu sunt ateu dar ar fi bine să lase oamenii cu religia lor. Oricum cam târziu te-ai hotărât să răspunzi la întrebare.
Știu. Pai, unele religii te duc în iad crezând ca ești pe calea cea bună. Dacă toți oamenii ar citi Biblia și ar încerca să o înțeleagă și sa o împlinească, ar fi altfel toate aceste religii. Dar sunt unii "credincioși" care n au deschis în viata lor Biblia, apăi sa o citească... Asa ceva e total greșit
vagabond întreabă: