| Dalllya a întrebat:

am si eu o intrebare...

de ce e toata lumea hobsedata dupa chestile care iti omoara timpul? ...gen facebook, ask, jocurile sau cele nesanatoase gen : mc donalds, kfc etc,.,,

de ce se lasa toata lumea infuentata? straight face dc se poarta toata lumea urat unii cu altii de ce se sinucid unii oameni fara nici o problema... sad ce parere aveti

cum e viata in ochii vostri?

5 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Un singur cuvant o descrie, si anume "aleatoare".

| KhludCiprian a răspuns:

Cine e obsedat(a) de asa ceva?

Personal cred ca viata trebuie traita. Particip aici deoarece am fost dezamagit de multi care spun tot felul de minciuni in care in special copii sunt mintiti.

Cred ca viata are o multime de lucruri de subliniat si de zis. Trebuie doar sa gasim ceva ce ne da semnificatie:
- incearca sa fii ecologista si sa cureti hartiile de pe strada sau sa plantezi copaci (sunt foarte serios)
- incearca sa lucrezi in Crucea Rosie
- incearca sa inveti pentru un domeniu in care sa ajuti oameni
- invata sa studiezi in IT (calculatoare) si sa descoperi miracolelel numerelor.

Sunt o multime de lucruri ce viata ce ti le va descoperit, lasa FB deoparte si ai sa le gasesti!

Fii fericita si sa ai un zambet ca o sa fie maine soare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viaţa pentru mine e exact opusul a tot ceea ce ai spus tu. Fără influenţări, fără junk food, fără reţele de socializare, etc.

| CosminC86 a răspuns:

Un raspuns scurt si la obiect. Creaturile alea sunt atat de reduse mintal incat nu pot sa gandeasca, sa-si dea seama ca sunt manipulate si folosite.

| Me01 a răspuns:

Nu toată lumea e obsedată după fb iar mc d. Toată lunea mănâncă.
Sunt oameni care cad in depresi si atât ii duce capul in momentul acela.
Viata e frumoasa chiar daca din cand in cand mai sunt si greutati.