| ralfy123 a întrebat:

am un prieten de 18 ani si il cheama Rafel si astazi a incercat sa sara de pe un bloc pe altul e distanta destul de mare.
Noi eram de jos si ne uitam sa vedem cand sare (blocul are 4 etaje) si cand a sarit nu a apucat sa ajunga pe celalat bloc si a cazut in picioare si s-a ridicat repede din pozitia pup si nu a patit nimic putea sa mearga, nu a avut nici o vanataie (nici atunci nici dupa) noi am ramas masca.
E posibil sa nu patesca nimic, adica nu cred ca a avut noroc pentru ca in timp ce cadea sa razamat cu picorul de peretele blocului.
Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Hai sa lasam gluma la o parte. Vrei sa iti bati joc de noi?

| ralfy123 explică (pentru darrio2007):

Nu mai pe bune nu a patit nimic

| darrio2007 a răspuns (pentru ralfy123):

Nu cred. Daca a cazut de pe acoperis sunt 5 etaje.Cam 12-13 metri cel putin.Nimeni nu cade in picioare de la acea inaltime, ca o pisica, si sa se mai si ridice in picioare fara sa aiba cea mai mica vanataie.Sa mai repete asa ceva si filmati-l.Atunci am sa cred.

| anss23 a răspuns:

Ar trebui sa mearga la un consult macar.Chiar daca nu are rani evidente, poate si-a ranit unele organe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acuma, dacă are muşchi şi oase făcute din ceva metal rezistent, orice e posibil. Pune-l să-şi încerce bafta şi să sară şi de pe un bloc cu 10 etaje, să vedem, mai cade în picioare fără să păţească nimic?

| SmokeyWeeD a răspuns:

E imposibil