Pai...poate însemna ca ai avut o trauma in copilărie si încă nu ai trecut peste, sau va urma sa se întâmple ceva rău, dar peste care vei trece repede, daca la sfârșitul luptei tu castigi. Si visele pot sa prezinte lucruri din viitor, viziuni. Daca fantoma este îmbrăcată in alb, înseamnă ca ai noroc, dar in cazul tău, cred ca este o combinație de bine si rău. Cred ca subconstientul tău, este blocat la un lucru din trecut, altceva nu mai stiu. Sper ca am reusit sa te ajut...
Eu in fiecare noapte (de o saptamana si ceva), cand atipesc la servici vad cu ochii intredeschisi un farmat care incearca sa fure tigari de la colega care doarme langa mine.
Mereu ma trezesc alergand in zig-zag prin parcare ![]()
Macar eu-s agent de paza, si ala e barb... ma rog, ceva non-****.
Tu de ce fugi de p! zde?
God dammit.Eu sunt sensibil.Mai ales la femei fantoma
Ma sperii, dracu.
Pai ce ar fi sa constientizezi ca e un vis si ca nu are ce sa insemne.Te-ai uitat la prea multe filme horror.La cate filme horror m-am uitat eu...
Psihologic vorbind, a visa fantome înseamnă frica fata de unele aspecte legate de propria persoana. Încearcă sa iti dai seama ce vrea fantoma, sau ce cauta. Când unele spirite încearcă sa-si găsească pacea, apelează la diferite persoane, prin anumite feluri. In cazul tău, când fantoma te sufoca, înseamnă ca o situatie din trecut te împiedică sa te exprimi pe deplin. Daca mai ai visul si apare ceva nou, spune-mi, te pot ajuta mai mult.
Pai faza e ca aparea in cam fiecare vis, in momente nepotrivite, cand eram singur si tot asa, ma bateam cu ea.
anonim_4396 întreabă:
Manugabi întreabă: