anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eram în parc cu prietenii şi am văzut un şarpe de casă.Ei s-au speriat de şarpe şi am pus pariu cu ei că-l pot lua în mână.Am vrut să-l iau ştiind că este prietenos şi nu muşcă dar când l-am apucat de coadă m-a muşcat la mâna stângă. Nu mi s-a umflat unde m-a muşcat dar în schimb mi s-a învineţit.
Iar când l-am apucat de coadă a început să miroase ceva urât.
Trebuie să merg neapărat la spital? Mă simt destul de bine doar că sunt ingrijorat din cauza înveniţirii.

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Sarpele de casa nu este veninos, deci nu ai de ce sa iti faci probleme. Locul care s-a invinetit ar trebui sa se vindece in cateva zile. Daca nu observi nicio imbunatatire, ar fi trebui sa mergi la medic, dar ma indoiesc ca va fi cazul.

| anonim_4396 explică (pentru thegatekeeper):

Pe asta m-am bazat când am pus pariul şi plus de asta ştiam că nu muşcă dar...

| thegatekeeper a răspuns (pentru anonim_4396):

Uneori musca, in anumite imprejurari, dar cum spuneam, nu e nimic grav. Mai asteapta cateva zile, dar mai mult ca sigur se va vindeca vanataia.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu poti sa te bazezi pe stiintele de baza ca nu patesti nimic. Mai bine mergi la o revizie pentru ca specimenele care traiesc in mediul ambient au fel si fel de microbi.

| sublime89 a răspuns:

Nu ai motive sa te ingrijorezi daca e doar un sarpe de casa si nu te-ai simtit rau dupa ce te-a muscat. Acel miros urat e o metoda de a se apara de pradatori. Il emana atunci cand il ameninta ceva pentru a da impresia ca e mort si in stare de putrefactie, iar pradatorul sa-l lase in pace.

| Seepty a răspuns:

Nu este nimic grav daca era sarpe de casa, asa ca stai linistit in cateva zile ar trebui sa dispara vineteala.

| florin5000 a răspuns:

Data viitoare cand vrei sa prinzi un sarpe, prindel de cap nu de coada