Daca maine da cancerul peste tine si sti mori in scurt timp ce faci? vei lucra mai mult nu, banii au rostul lor dar dependenta e o nebunie indiferent de dependenta,pe mine ma satisface cand vad zambet pe chipul unui om ca i-am facut bine acel pc decat banii, banii vin si pleaca omenia greu o castigi usor o pierzi, o viata ai ai grija ce faci cu ea, vb serios ba chiar e dovedit ca prin altil devenim fericitii nu isi imagina cei bogatii sunt fericiti non stop, fericirea isi aduce moartea doar lipsa sufeintei
Nu te critic, imi pare rau pentru tine, o sa ai o viata trista. Vei alerga dupa bani si vei uita sa traiesti. Am fost vreo doi ani in situatia asta, pana cand mi-am dat seama ca o viata am.
Toti vrem bani, dar in situatia ta nu cred ca sunt multi.As da toti banii mei pentru iubirepentru ca iubirea este o fericire mai mare decat banii, cine a intalnit-o stie, cine nu ma va contrazice
Tu inca n-ai intalnit-o
sau poate iubirea ta cea mare sunt banii
Avem nevoie de bani, totuşi să ne gândim, ca să ne întreţinem.
Alţii spun că ar da toţi banii pe iubire.
Da, banii sunt importanţi. Ai dreptate. Dar gândeştete şi la altceva! Tu vrei numai bani! Nu ai vrea să iubeşti pe cineva? Să te iubească cineva? Să trăiţi o viaţă frumoasă împreună! Nu te-ai gândit niciodată? De ce vezi doar bani?
Îţi dau un exemplu de viitor:
Gândeşte-te că ai un minunat " PARADIS '' foarte mare. Gândeşte-te că stai singur în el, nu vorbeşti cu nimeni. Stai toată ziua singur. Nu te-ai plictisi? Nu ai vrea pe cineva lângă tine? Atâta bogăţie? Să uiţi de prietenie, iubire..Pff. Spune-mi cum ar fi...