| Doarunaltutilizator a întrebat:

Voi i-ati spus vreodata unei fete ca este grasa_daca da care a fost reactia ei dupa_
Chestia asta sa nu o faceti niciodata, niciodata sa nu-i spui unei fete ca e grasa indiferent.

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Unele fete, nemulțumite de aspectul exterior, cred că pentru a fi complet frumoase, le mai rămâne să ajungă la greutatea ideală. Deci, pentru majoritatea fetelor, frumusețea fizică constă într-o siluetă suplă. Iar faptul că reușesc să slăbească, ori să ajungă la greutatea dorită (după caz), contribuie la stima de sine, ori la un sentiment de mulțumire.
Eu sunt slabă, dar văd în jurul meu (chiar și pe TPU, s-au pus zeci de astfel de întrebari) doar oameni preocupati de slăbit. E-adevărat, a fi slab are anumite avantaje (te miști mai rapid, găsești haine cu ușurință, te simți super când porți fuste scurte, obosești mai greu etc), însă sunt și destui băieți care preferă fetele plinuțe. Ori, gen Xena, mai sportive.
Cu depresia e trist, sunt multe care NU conștientizează că arată perfect, ori destul de bine, dacă partenerul, într-o joacă cu cuvintele, le 'răpește'... bucuria de a se simți slabe. ))

19 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

De ce sa ii spun, fiecare stie cum e. Daca nu ii spune cineva chiar crezi ca nu stie? Poate unele fete sunt bolnave si nu pot slabi, sau altele se simt bine in pielea lor.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Știi, ce se spune? Când vrei să jignești o fată, spune-i că e grasă. Dacă fata are (și) probleme cu greutatea, atunci ți s-au dus zilele bune. : ))
Chiar dacă e slabă și o tachinezi pe chestia asta, deja se întreabă dacă nu cumva, chiar a pus un kilogram în plus...

| Drimmero a răspuns (pentru floresdemayo):

La voi chiar se dezvolta un astfel de complex, devine o obsesie si fetele o pot da in depresie total aiurea din cauza kg in + pe care doar ele le vad.

| Doarunaltutilizator explică (pentru Drimmero):

Corect la asta ma gandeam si eu.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru floresdemayo):

E o chestie psihologica care e mintea noastra, a fetelor! Varsta si greutatea e un mister pentru multe domnisoare /doamne!
,, Dacă fata are (și) probleme cu greutatea, atunci ți s-au dus zilele bune. : ))''
Daca ii zici ca slabit, chiar si juma de kil e cea mai fericita, i-ai facut cea mai buna zi...

| floresdemayo a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Vârsta..., dacă o femeie se simte iubită, mulțumită de sine, nu va fi afectată de anii care trec. Ea nu își va ascunde vârsta, fiindcă se consideră mereu frumoasă, în ochii celui care o iubește. Psihic, ea nu îmbătrănește niciodată.

D-aia este cel mai bine sa nu jignesti o fata absolut deloc,, chiar daca jignirea vine in stil de gluma, fata o ia personal si pune suflet si apoi ia cu totul alta intorsatura.
La baieti e mai usor sa treci peste kg in plus, baietii se simt mai confortabili 'grasi' decat femeile.
Mai intelege careva femeile?

| floresdemayo a răspuns (pentru Drimmero):

Am "sărit" peste notificare, din greșeală, abia acum am văzut-o. Unele fete nu știu de glumă, sunt mai sensibile, când discuția alunecă spre probleme mai delicate, cu care ele se confruntă. Dar sunt și fete, care fac glume, chiar pe seama lor, sunt deschise și haioase. Când e cazul, poate ar trebui să le "strecurați" și voi, mici complimente.
Tocmai ce am citit:
Femeia goală se priveşte în oglindă... Nu e mulţumită de ce vede, şi-i spune soţului:
- Mă simt oribilă! Par bătrână, grasă şi urâtă. Sunt deprimată, am nevoie de un compliment, repede!
Soţul răspunde:
- Ai vederea perfectă!

PS. Nici eu nu prea înțeleg femeile, dar le înțeleg dorințele. ))

Bwhahahahahaha,, buna rau de tot gluma/
Fata pune la suflet cel mai mult, d-aia nu trebuie sa o jignesti nici macar la modul simpatic si in gluma.

| floresdemayo a răspuns (pentru Drimmero):

Unele fete, nemulțumite de aspectul exterior, cred că pentru a fi complet frumoase, le mai rămâne să ajungă la greutatea ideală. Deci, pentru majoritatea fetelor, frumusețea fizică constă într-o siluetă suplă. Iar faptul că reușesc să slăbească, ori să ajungă la greutatea dorită (după caz), contribuie la stima de sine, ori la un sentiment de mulțumire.
Eu sunt slabă, dar văd în jurul meu (chiar și pe TPU, s-au pus zeci de astfel de întrebari) doar oameni preocupati de slăbit. E-adevărat, a fi slab are anumite avantaje (te miști mai rapid, găsești haine cu ușurință, te simți super când porți fuste scurte, obosești mai greu etc), însă sunt și destui băieți care preferă fetele plinuțe. Ori, gen Xena, mai sportive.
Cu depresia e trist, sunt multe care NU conștientizează că arată perfect, ori destul de bine, dacă partenerul, într-o joacă cu cuvintele, le 'răpește'... bucuria de a se simți slabe. ))

| T0T a răspuns:

Da. Nu a fost cine știe ce reacție, oricum tipa nu era chiar grasă doar că îmi plăcea să o tachinez.

| OldSoul a răspuns:

Sfatul meu, nu spuneti nici macar pe Facebook la fete ca sunt frumoase(daca nu sunteti deja intr-o relatie cu ele) ca dupa o sa se creada nu stiu ce dive si o sa va dea cu seen.

| Doarunaltutilizator explică (pentru OldSoul):

Corect frate, daca incepi sa jignesti o fata chiar si in gluma o sa o ia mult prea personal si o sa se supere si apoi o sa te injure de mama si de raniti iar daca ii faci complimente o sa se creada vreo diva de la Hollywood si o sa se poarte ca o pitipoanca de bani gata.
Deci indiferent ce ai spune unei fete tot nu e bine, fetele ca si universul infinit sunt un mare mister.

| OldSoul a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Da, de asta se spune sa nu incerci niciodata sa intelegi femeile pentru ca nu vei reusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, chiar nu ma pasioneza greutatea altor oamenilor. Stiu si ei cum sunt, de ce ar trebui sa scot eu asta in evidenta?laughing
Fostul imi spusese o data ca am mai slabit si imi cazuse cerul in cap, mai aveam un pic si-l luam la bataie. ^^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Octavian,te inseli, draga! Nimeni nu este gras, mai cu seama femeile... poate doar retin mai multa apa.

| ălkjmhgf a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci sunt inundate, nu grase.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ălkjmhgf):

In curand, salvamarii vor fi la mare cautare!
Si eu care.mi doream un avocat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar am facut prostia sa ii spun unei fete ca ii sta aiurea cu o bluza. A aruncat direct la gunoi acea bluza chiar daca era noua. Ceva bun a iesit din asta. Am stiut ca trebuie sa pastrez dinstanta pentru ca nu are toate tiglele pe casa saraca fata.

| ălkjmhgf a răspuns:

Da, am spus multor prietene asta, dar doar pentru că așa ne tachinam între noi. Nu se supăra nimeni laughing Dar să o zic ca pe o jignire cuiva, asta niciodată.