Salut.
A fost asa si asa.Melodia e slabuta.Nu stiu unde te-ai uitat tu, dar Romania este clasata de obicei pe la mijlocul clasamentelor, iar de castigat nu cred ca vom castiga daca nu am facut-o in anii trecuti cu melodii mult, dar mult mai bune.Bafta!
Mandinga ţi s-a părut mai bună?
În fiecare an toţi vedeţi că străinii ne susţin şi în fiecare an terminăm sub locul 10. Nu, nu mi-a plăcut prestaţia Ouatului, mi se pare un moment extrem de idiot, ceea ce într-un fel mă face să cred că ar fi probabil să câştigăm, având în vedere că europenii mai nou adoră idioţeniile.
Am avut dreptate cand am spus ca Romania a fost clasata pe la mijlocul clasamentelor si uite rezultatul locul 13 din 26 adica fix la mijloc asa ca taci din gura.Te-ai gasit tu repede sa imi contesti opinia.Rusine sa iti fie! Rusine, te si huidui!
Doar te-am întrebat dacă ţi s-a părut mai bună Mandinga. Ce ai de reacţionezi aşa? Te-am înjurat? Te-am bătut?
Nu era cazul sa ma intrebi nimic.Asa consider eu ca trebuia sa iti raspund, dar gata nu mai continui cearta.O zi buna!