| silvio a întrebat:

Vreau sa va prezint pe cineva, Cristiana Alexandra Levitchi.
Iar aici, un articol de-al ei: http://cristianaalexandralevitchi.wordpress.com/......lo r-dragi/

Răspuns Câştigător
| smaranta a răspuns:

Da...foarte adevarat din pacate, si va mai curge multa apa pe Dunare pana se va schimba ceva in mentalitatea romaneasca.Foarte bine surprins in articol profilul psihologic al romanului, nota 10. Avem un caracter slab, suntem de multe ori lasi si dam inapoi in fata unor situatii in care ar trebui sa luam atitudine, preferam sa ne facem ca nu vedem si nu auzim, e mai comod asa. Avem multe minusuri dar avem si potential pe care din pacate nu stim sa-l promovam, din care cauza oamenii de valoare din toate domeniile emigreaza in masa.Ar mai fi multe...Articolul e super.Multumim!

1 răspuns:
| elena a răspuns:

Vrei sa stii, sincer parearea mea? Articolul atinge unele probleme reale, dar asta nu inseamna ca-mi si place, ba chiar nu-mi place deloc... iar incheierea este apoteotica..."Responsabilitatea personala nu va castiga niciodata daca privim la vecin in curte"... dar ce suntem o tara de orbi, surzi si muti? Ca sclavi ne-a lamurit tot domnisoara ca am fost, suntem si vom fi.
Eu nu am cunostinte in psihologie ca cele ale C. A. Levitchi, sunt prost, dar vreau sa intreb, pot sa consider membrii guvernului ca fiind vecinii mei? Daca nu, atunci sa-i lasam sa fure inainte. Valabil si pentru toti cei care ne conduc.
Si ince ceva, in afara de tine, de mine si alti cativa membri TPU crezi ca i-a mai citit cineva articoulul. Eu mor cand vad ca romanul, este contra romanului chiar si in scris... sper ca din august anul trecut si pana acum sa-si fi schimbat parerea despre tot ce ne inconjoara.