anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica-mare problema, ce-as putea face, folosi, sa nu-mi mai miroase din gura, in afara de guma.Va implor sa ma ajutati, va multumesc din suflet.

11 răspunsuri:
| andrei a răspuns:

Mergi la magazin si ceri o PASTA DE DINTI si O PERIUTA
deschizi tubul si pui un pic din pasta aia pe periuta si freci dinti cu ea

cam de 2, 3 ori pe ziwinking

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Spray sau cand ti se pare tie ca iti miroase gura i-ati un pachet cu biscuiti si mananca sa un mar portocala ceva...

| AlexBitza a răspuns:

Pi mai intai du-te la medic sa verifice daca nu cumva ai vreo infectie la nivelul gingiilor sau danturii, si fi foarte atent cu spalatul pe dinti trebuie sa te speli de cel putin 3 ori pe zi (mai eficient ar fi sa s te speli dupa fiecare gustare ) si cel mai important este sa te speli sera pe dinti deoarece daca nu te speli in cavitatea bucala raman resturi de alimente cre pe tiompul noptii dau un miros neplacut gurii, si incerac sa mnaci fructe cum ar fi merele deoarece iti spala dintii.Succes si o zi buna in continure!

| FataTPUpunctRo a răspuns:

Spalatu pe dintirolling eyes apa de gura

| Magnific a răspuns:

Apa de gura dupa ce speli pe dinti. e ff eficenta.bafta big grin gumele sunt prostii care tin cateva min big grin

| MihaiXtensiiPunctRo a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la stomatolog. cauzele sunt multe, dar gura nu miroase de sanatate.

| toteusunt a răspuns:

Pai sa te speli mai des pe dinti, sa fi atent la alimentatie, sau sa-ti cumperi de la farmacie apa de gura happy

| Aly_7975 a răspuns:

Pai eu cred ca medicul dentist ar trebui sa-ti recomande ceva. Poate apa de gura happy Bafta!

| Sunshinee a răspuns:

Hmm, sprayul de gura e foarte eficient. E mic, il poti tine mereu la tine si daca il alegi pe cel potrivit, e perfectbig grin Eu am unul de la glister, e f bun. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| DoLshica a răspuns:

SPALA`TE pe dintilaughing lol si ia-ti apa de gura si dati si dupa aia dai cu apa rece dupa ce te-ai dat cu apa de gura si ia o gumawinking