| Dante30 a întrebat:

Salutare TPU, am o placa de baza abit IL 9 Pro V1.0, am mai lucrat in calculatoare si lucrez, insa imi e putin teama fiindca e propriul pc.
Ideea e urmatoarea am de ales intre un Intel core 2 duo E6600 care e compatibil cu placa de baza conform listei de cpu support atat de pe site-ul oficial cat si cpu world, si mai e Intel core 2 duo E7400, problema e ca eu as alege E 7400 in defavoare E6600, insa aici apare buba motherboardul meu are pana in 1066 mhz fsb support, ambele procesoare avand un fsb de 1066 mhz, problema e ca E 7400 nu apare in lista de cpu compatibile si ma intreb daca l-as cumpara fiindca l-am gasit relativ ieftin si functional daca ar fi compatibil sau nu, Multumesc mult va astept sfaturile si parerile

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Chiar daca nu este in lista nu este (m-am uitat si eu) dar daca socketul este LGA775 si FSB-ul este 1066 mai mult ca sigur va merge. Ideea este ca poate nu apare in lista din cauza faptului ca acest E 7400 a aparut mai tarziu. Ele nu apar neaparat in ordinea cifrelor. La data cand s-a facut lista acesta nu era in fabricatie si n-au mai actualizat-o. Nu stiu ce sa zic dar eu nu cred ca vei avea probleme.

0 răspunsuri: