anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma confrunt cu o problemă si v as fi recunoscator daca m ati putea ajuta deci sa va spun, eu in fiecare lună duc la comisia de handicap abonamentul de metrou urmînd ca dînsii sa i mi deconteze abonamentul in fiecare lună 70 lei bani care mi vireaza dînsii pe card, problema este urmatoarea de ce trebuie sa astept 2 luni pana i mi baga dînsii banii pe card daca pe abonamentul de metrou scrie abonament lunar? Adica pe data de 1 august am dus abonamentul si i am intrebat cand primesc banii mi au zis la sfirsitul lunii septembrie, păi ei nu se gindesc ca pana la sfirsitul lunii septembrie eu mai fac inca un abonament? Ca nu pot merge fara bilet la metrou in baza celor de la comisie ca i mi dau ei, deci mi se pare bataie de joc la adresa noastră persoanelor cu handicap, de ce procedeaza ei asa?

Răspuns Câştigător
| Mirris a răspuns:

Pt.ca...Romania..tara tuturor posibilitatilor si imposibilitatilor.Si eu am un copil cu handicap si deja am vazut cum procedeaza cei de la comisie.Succes pe mai departe.

6 răspunsuri:
| LadyDee89 a răspuns:

Cred ca procedeaza la fel cum fac si cu salariile! Adica, pentru luna august, primesti banii dupa 15 septembrie! Nu se gandesc ca altii au nevoi si nu au posibilitati!

| anonim123453313 a răspuns:

Pentru ca, tu ai posibilitatea sa duci abonamentele acumulate pe 3 luni sa iti dea ei banii. dar sa aiba o continuitate, sa nu se supapuna

| OanaMaria338 a răspuns:

Nu e normal ce fac, nu au voie sa faca aşa ceva..ar trebui sa vorbiți cu cineva despre treaba asta, de la poliție, sau nu ştiu.că până la urmă, şi persoanele cu probleme sunt tot oamenii, si ei au dreptul la tot ce au oamenii sanatosi, succes în viata, sanantate mult!

| ANET89 a răspuns:

In general -decontari- inseamna ceva de genul platesti tu si apoi vin banii,.
Decontarile transport-la sfarsitul zilei,lunii sau anului te duci cu dovada:bon,abonament,bon de taxi si primesti banii, atat cat scrie pe ele. Adica trebuie sa faci o dovada cat ai platit ca sa stie si ei cat iti da.
decontari masa: mananci la restaurant o saptamana si apoi cu bonurile te duci si faci decontarea,, cat scrie pe bon atat platesti. ca poate nu mananci doua zile si ei nu sunt obligati sa-ti dea banii pe ce nu ai consumat.
sau decontare benzina:platesti tu si te duci cu bonurile la sef, si iti da banii pe cat ai bagat. asa cum fac cei de la maxi taxi,, baga benzina si apoi primesc banii cu dovada, adica bonul de la benzinarie.
astea sunt niste exemple doar.

Este foarte nasol ca nu sunt alte procedee mai ales in cazuri din astea speciale:persoane cu handicap..umilitor!