Cate plicuri ai primit pana acum?
da le poti trimite inapoi daca nu le-ai desfacut
daca sunt desfacute plicurile atunci trebuie sa le platesti, din pacate
imediat dupa primirea ultimului plic sa anunti in scris ca nu mai doresti sa primesti plicuri in continuare, fara alte explicatii
probabil ai acceptat un pachet promotional si nu ai citit toate informatiile lor
Jegosii aia mi-au facut si mie asa.Eu i-am sunat si acum au zis ca nu mai imi trimit nimica da trebuie sa achit ultimul pachet.Eu zic sa ii suni si sa ii spui ca nu mai vrei altele, si vezi ca si eu l-am trimis inapoi, da au spus nenorocitii ca ei nu l-au primit si ca trebuie dovada ca l-am returnat.Asa ca cel mai simplu ar fi sa le dai banii si sa ii suni si sa le zici sa se duca dracului cu mizeriile astea care le fac.Eu azi sper sa termin cu ei odata pentru totdeauna ca nu ii mai suport!
Jessi, am rezolvat! Astia o sa iti faca o verificare (iti trebuie primul dosar), suni la ei si o sa te intrebe din el capitolele.Vezi ca o sa te intrebe lectii, si daca nu le ai sa nu le zici, zile numa pe care le ai (alea din primul pachet). O sa iti zica, ca s-a confirmat ca nu le ai si nu platesti nimic.SI SA NU UITI SA ZICI CA NU MAI VREI SA PRIMESTI NIMIC!
studenta2013 întreabă: