| ScubiDuu a întrebat:

Seara TPU.
Seara trecuta am avut un vis ciudat care vreau sa il am din nou.

am visat ca vine apocalipsa zombie. dar nu oricum. era totul foarte detliat si foarte infricosator.

aveam sentimentul asta foarte ciudat, dar in acelasi timp simteam cum adrenalina se ridica.
Pur si implu imi placea.

Este vreo posibilitate sa am din nou acest vis?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste! Totul se inmagazineaza ca intr-un hard de calculator. Apoi in functie de capacitatea hardului, fisierele goale sau nefolositoare se sterg automat.La om se sterg prin forma de vis. Odata ce bagi in creier ceva nou, ceva vechi si nefolositor iese afar sub forma de vis. Asa cred.mai gandeste la imagini cu apocalipsa si dupa o vreme vei visa. Ce aveti voi cu apocalipsa asta? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ne fascineaza. E locul unde regulile dispar, ni se activeaza modul de supravietuire si e fiecare pentru el. laughing Si in plus, in mai toate jocurile si toate filmele despre zombi se folosesc arme. Si e distractiv sa tragi in cineva fara sa il omori, pentru ca e deja mort. laughing

4 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Da.
Gandeste-te intens la ceea ce ai visat inainte ce adormi. Aminteste-ti fiecare lucru si detaliu.
Si eu am avut un vis tare aseara pe care o sa incerc sa-l am din nou in seara asta. laughing

| Stefxn a răspuns:

Wow si eu am visat apocalipsa aseara, dar la mine era cu tornade si meteoriti big grin

| bogdanme889 a răspuns:

Nu.Nu exista.