| ELLSSA a întrebat:

Sentimentul de "ura" l-ati simtit vreodata? Ura e o pasiune, poate hrani caracterul si-l poate ambitiona?

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Da e un sentiment pe care des il intalnesti! Depinde de omul si motivul care a creat-o! Pasiune nu poate fi, dar te poate ambitiona sa faci unele lucruri nu tocmai potrivite caracterului tau! Ura tebuie sa o controlezi tu, nu sa te lasi condusa de ea! Altfel risti sa te cobori la nivelul celui care ti-a declansat-o! Ambitia care trebuie sa o ai, e sa reusesti sa ai taria de a ierta! Altfel, daca toti am fi condusi de ura, ar fi vai de lumea asta!

5 răspunsuri:
| Florian1994 a răspuns:

Salut! Da, normal ca l-am simtit! Nu cred ca e o pasiune, e un sentiment mai mult.Si da, poate hrani si ambitiona caracterul dar te poate si distruge daca nu esti in stare sa o controlezi.Bafta!

| Luori a răspuns:

Ura in adevaratul sens al cuvantului, nu happy. Sunt sentimente ce ne incearca si apoi dispar. Urasc lucrurile pe care un om le face. Dar multe altele depind de noi.
Si, pentru ce sa urasc la "nesfarsit"? Ca sa-mi dau seama inainte sa mor ca-s mai proasta decat ar trebui?
Daca URA ar fi un drum, sunt sigura ca la sfarsitul acestuia nu-i nimic bun.

| Irina_6314 a răspuns:

Ura nu poate fi pasiune, in niciun caz. Poate fi dorinta de a supune pers respectiva, cand urasti pe cineva, practic nu-l suporti. Nu poate fi vorba de sentimentul de pasiune.

Da, si eu am trecut prin asta,,, poate hrani caracterul, dar in acelasi timp il poate schimba,,, si te ambitioneaza, dar totul e sa stii cum sa manevrezi aceasta situatie[...]

sa stii sa o conduci tu pe ea, ca daca nu te poate distruge!

Multa bafta! :*:*:*

| ELLSSA explică:

Multumesc pentru raspunsuri!
Rectific intrebarea:Sentimentul de "ura" l-ati simtit vreodata? Ura e o pasiune? Poate hrani caracterul si-l poate ambitiona?

| ksdjhfjksfsdfsdf a răspuns:

Am simtit si eu asta. dar l`am simtyt doar atunci cand ma gandeam ca urasc pe cineva.nu stiu cum e sa urasti o ora!straight face da e normal. ura te ambitioneaza dar nu e bine sa porti pica pe cineva.depinde de persoana si de motiv te pup