| elena a întrebat:

Si acum, pentru ca adminul TPU este Catalin si deja a nominalizat un Expert TPU in persoana lui @Raoul9004, nici macar nu stiu, de ce nu ma mir, sa incercam intr-adevar, "sa-i dam Cezarului, ce este al Cezarului", deci...@Razvan, RANK 3, 1015 raspunsuri castigatoare, 1.079.017 puncte, de ce nu ar fi nominalizat Expert TPU si culmea este nominalizat @Raoul9004, are RANK 127, raspunsuri castigatoare 178 si puncte 158321, ce sa mai inteleg? Si iar, nu stiu, de ce ma mir, de ce au plecat utilizatorii seriosi de pe acest site, cred ca urmez eu, nu am nicio motivatie de a continua...asta nu ca m-as considera printre cei seriosi, ha, ha!

Răspuns Câştigător
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Elena, nu aş dori neapărat să răspund, dar întrebarea mă priveşte direct, aşa că voi încerca nu să disculp pe cineva, ci doar să încerc să dau o explicaţie. Ce ai prezentat tu acolo sunt cifre, iar noi aici pe site vorbim de oameni. Sincer, chiar şi eu am fost uimit că am fost ales în favoarea altora pe care îi admir şi pe care îi consider mai vrednici de acest titlu. Eu am puţine răspunsuri câştigătoare deoarece pur şi simplu nu am un număr aşa de mare de răspunsuri căci eu de obicei caut întrebări cărora să le pot răspunde astfel încât să ajute, nu doar să fac atmosferă. Nu cred că un număr de rank sau de fundiţe arată într-adevăr caracterul unui om sau capacitatea lui de a ajuta, la fel cum notele de şcoală nu arată într-adevăr capacitatea unui elev. Însă recunosc, sunt persoane mai merituoase ca mine care nu au primit acest titlu şi cu toate acestea ele poartă tot respectul meu pentru activitatea lor pe site. happy

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Ştiţi ce înţeleg eu din întrebarea asta?
Că Răzvan,care e de foarte puţin timp pe site, ar trebui numit expert datorită muncii făcută de onutzu, ceea ce nu e deloc normal.Plus că nu este un utilizator cu anumite studii sau cu o inteligenţă ieşită din comun.Nu zic că nu îmi place.I-am citit de câteva ori răspunsurile şi e un băiat isteţ, dar nu ar avea de ce să fie expert.Pentru că a luat un cont foarte bun, cu puncte multe, fundiţe şi rank înalt? Nu este munca lui.
Şi mai înţeleg ceva.Că te consideri un utilizator serios care ar trebui să fie expert şi totuşi nu e aşa. Înţeleg că aştepţi o motivaţie.Motivaţia este faptul că ajuţi alte persoane,nu o coroană virtuală. Deci,daca tu consideri ca ar trebui să fii expert,că astfel eşti motivată să mai răspunzi pe TPU,mi se pare că până acum nu ai învăţat nimic de pe acest site.Şi e ruşinos, pentru că eşti aici dinaintea mea, şi eu am pretenţia de la mine că am învăţat ceva.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Subscriu la ceea ce a spus @Raoul9004, Flav, Dixxie, Lora şi Brigaela.

Drum bun, serioasobatting eyelashes, şi nu ne mai ameninţa că pleci.

| Flav a răspuns:

@elena - Lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine. Pentru a fi expert TPU, consider ca n-ar trebui sa conteze pozitia din acel clasament, numarul de puncte sau de fundite. De-a lungul timpului, au fost alesi experti care nu erau neaparat in ''topul comunitatii'', ci doar isi faceau treaba cu trebuie. Un ultim exemplu, este ioandelasal, care mi se pare unul din cei mai folositori ai site-ului, iar TPU-ul creste in valoare si credibilitate prin astfel de persoane. Acest lucru ar trebui sa ne bucure, si anume ca POPULARITATEA nu inseamna totul.
Poate nici eu nu-s de acord cu numirea anumitor experti, (desi cu ultimii n-am nimic, atat pe Raul cat si pe GanduriAlbe, i-am zarit pe ici-colo, cu raspunsuri inofensive si folositoare, de bun simt) dar n-am facut tam-tam de ce cutarescu a iesit expert si de ce celalalt nu. De ce? Simplu: fiindca nu este site-ul meu, fiindca la urma urmei e alegerea lor.
De ce au plecat unii utilizatori seriosi? Pai in fiecare comunitate sunt despartiri, chiar daca totul e alb si frumos. Da' stai linistita, ca unii s-au transferat pe alte conturi, unii zic ca pleaca da' revin imediat, ca-ntr-un film prost jucat cu actori slabi.
ps - daca e vorba de @Razvan, (fostul onutzu) nu, nu-s de acord sa fie ales expert, fiindca e nou pe site. Ca are rank 3, pentru mine este irelevant.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Elena, propune-l tu pe Razvan, sunt absolut sigira ca propunerea iti va fi luata in serios.
Hai sa nu fim degeaba Gica-contra si sa incercam sa ajutam lucrurile bune care se intampla pe TPU.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Raul chiar îşi merită titlul, dă numai răspunsuri sincere, de calitate, fară un caracter vulgar sau violent, iar eu personal îl admir pentru asta. Că în glasurile unora se simte puţină invidie este alta treabă. De fapt, asta denotă doar faptul că unii utilizatori aleargă după funde şi titlul de expert. Păcat, întrucât nu asta este ideea dupa care se ghideaza site-ul!

| pwp a răspuns:

Am mai mult decat Raoul9004, si nu sunt expert...
ciudat.

| elena explică:

@flav, asculta. este o dedicatie pentru tine si nu numai...
la aceasta ora /cu scuze, ca ma repet, este starea mea.cat este ceasul?

Vhttp://www.youtube.com/watch?v=x-7N79InsVc

| elena explică:

Dragii mei, dragi...
In sfarsit, am reusit, sa va scot din lentoare!
Ah, ce mult imi plac discutiile contradictorii, nici nu va dati seama ce multumita sunt de raspunsurile voastre.
Va multumesc!
Si inca ceva, daca m-ati cunoaste cu adevarat, ati vedea ca nu sunt invidioasa deloc, doar ca imi pun intrebari, mii de intrebari, si imi place sa citesc raspunsurile de la voi. O zi perfecta!/Cassa Loco/este super melodia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Eu sunt de acord cu Brigaela...
2. Cred ca esti cam invidioasa...adica Raul a devenit expert TPU pentru. munca depusa, pentru. raspunsurile folositoare si binevoitoare, pentru. activitate, etc., si merita sa fie expert! Deoarece are niste raspunsuri foarte bune, inspirate si sunt sigura ca in fiecare raspuns pe care l-a dat la o intrebare, a pus suflet! Nu inteleg, de unde atata invide? Adica odata si-odata si Razvan va deveni expert.si, atunci, poti sa fii fericita!happy
3. Utilizatorii seriosi au plecat de pe site, pentru. ca au si ei o viata!
4. Nu vreau sa par rea, dar oricum. daca pleci, nu-ti vom simti lipsa.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pina la urma Tenita este regina waiting laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Razvan este Onutu? eu credeam ca este Criticul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba sunt numiti experti,poate sa le puna grade sau potcoave aurite ca nu sunt mai presus decat mine, am vazut ca pe-aici conteaza cat de tare esti in gura, poate ca 10% din raspunsuri sunt date din suflet restul este numai din auzite sau vorba unuia dintre noi copy/paste, asa ca draga Elena nu ai de ce sa-ti faci nervi ca omul se cunoaste dupa inima nu dupa citatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@elena aici contează calitatea raspunsurilor,nu cantitatea...
Sinceră să fiu mai ştiu un exper TPU cu punctaj micuţ şi la fel şi fundiţe,dar când am aruncat o privire la răspunsuri am rămas fără cuvinte. De ce? Pentru că are un stil serios de a gândi, pentru că sare în ajutor unde este nevoie şi tratează problema cu seriozitate, pentru că are o gândire matură...etc
Dar nu înţeleg de ce ai pus această întrebare...ţi se pare normal să "critici" sau să fim invidioşi pe x şi pe y,ţi se pare normal să fim aşa @elena? Gândeşte-te dacă toţi de pe acest site şi-ar publica nemulţumirile,ce-ar ajunge?! Nu vreau să crezi că te critic, dar nu trebuie să ajungem să ne "urâm" unii pe alţii...să fim invidioşi. Am înţeles din punctul tău de vedere este o nedreptate, fiecare avem păreri diferite. Eu mi-am exprimat opinia.
O seară de vis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@elena,răutate mică ce eştihee hee Glumeam. Mă bucur că ştii să fi TU şi asta conteză cel mai mult. Felul natural al fiecăruia.
O zi minunată ca sufletul tău.